Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel csesztem el? 20L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel csesztem el? 20L

Figyelt kérdés
Van egy pasi. (22) Szeptemberben beszélgettünk sokat. Jó volt. De rájöttem akkor, hogy még nem akarok újra pasit ezért hagytam. Egyik napról a másikra nem írtam vissza. Eltelt az idő. December. Az egyik oldalon beszívecskéztem az egyik képét, aztán ismét beszelgettünk. Sokat. Telefonon is. Találkoztunk. Még szimpatikusabb lett. Nem volt első talalkozáson csók. Második találkozást elég hamar kért. Megvolt, a karácsonyi vásárban. Megcsókolt. Finom volt. A harmadik találkozás is megvolt. Filmeztünk, bújtunk, csókolóztunk. Prűd vagyok, nem volt több. Viszont ez is nagyon nagyon tetszett. És neki is. Azóta viszont kevesebbet keres. Az elején még azt mondta, hogy különleges vagyok és hogy "megszerezhetetlen". Most a téli szünetben mindenki a családjával van. Elvileg januárban, ha visszamegyek akkor találkozunk. Én nagyon megkedveltem. Ezt ő is tudja. Mit tegyek? Türelem? Vagy már teljesen elveszítettem és ennyi volt? :(

2016. dec. 24. 02:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak nem tudsz "pasizni", hanem roppant éretlen is vagy, mégis egyből játszmázol! Mi lenne, ha az ostoba női intrikák helyett egyenes lennél? Mindkettőtök dolgát megkönnyítenéd...
2016. dec. 24. 18:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Ah..mindegy..azt hiszem macskakkal fogok megöregedni
2016. dec. 24. 21:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy kezdek szerelmes lenni..és most már a szívem visz...
2016. dec. 24. 21:04
 14/18 A kérdező kommentje:
És humoros keretek között elmondtam neki, hogy megkedveltem...
2016. dec. 24. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:
"Humoros keretek között" - tehát simán hiheti azt, hogy csak viccből mondtad.
2016. dec. 25. 07:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy leszarod - mert te pontosan ezt teszed -, szerinted mennyit dob a helyzeteden? Megsúgom: semmit.

Nekem nem kéne ilyen ember, aki hogy "érdekes maradjon", szimplán szarik a fejemre.

Tudod mivel tudod őt megtartani? Humor, kedvesség, figyelem - KERESED! -, megbecsülés, stb. Jó szex sem árt.

2016. dec. 25. 10:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Most olvastam a többit... hagyd ezt a fiút békén, és addig ne kezdj bele bármiféle kapcsolatba, amíg nem nőttél fel hozzá.

Éretlen kislány vagy még, csoda, hogy ez a srác olyan balek hogy szóba áll veled. Egy férfi nem tenné.

2016. dec. 25. 10:22
 18/18 A kérdező kommentje:

Jajj ez a sok komment :D igen kislány vagyok, és nagy valószínűséggel a stílusom nem dog valtozni. Itt talan azt mutatom, hogy leszarom..de nem :) ha nem erdekelne akkor ketsegbeesettsegem miatt biztosan nem ide posztolok. Egyébként felvetettem neki is egy két kérdést, hogy igen legyen egyenes minden. És szeptemberben úgy léptem le, hogy 3 napot beszélgettünk, és rájöttem, hogy nem állok készen még egy csalódasra. Ezért amíg még nem beszéltünk komolyabb dolgokról, léptem ki az életéből. Az hogy most újra ismerkedünk mind a kettőnknem megfelelő. Rengeteg negatív hozzaszólást kaptam. Pedig nem így áll a helyzet. És én inkabb várnék segítséget és tanácsot, mint azt hogy mennyire ostoba vagyok :) igen a pasikhoz nem értek annyira, mert nekem mindig a tanulas volt első helyen..és pont ezért akartam, hogy több szem többet lát. Több segítség.

Ja a jó szex sem árt..ez így van :D attól, hogy nem fekszem le mindenkivel, föleg meg nem a 3. Randin én is szeretem a testiseget azzal akibe szerelmes vagyok :D nagyon is :)

2016. dec. 25. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!