Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel csesztem el? 20L
Az, hogy leszarod - mert te pontosan ezt teszed -, szerinted mennyit dob a helyzeteden? Megsúgom: semmit.
Nekem nem kéne ilyen ember, aki hogy "érdekes maradjon", szimplán szarik a fejemre.
Tudod mivel tudod őt megtartani? Humor, kedvesség, figyelem - KERESED! -, megbecsülés, stb. Jó szex sem árt.
Most olvastam a többit... hagyd ezt a fiút békén, és addig ne kezdj bele bármiféle kapcsolatba, amíg nem nőttél fel hozzá.
Éretlen kislány vagy még, csoda, hogy ez a srác olyan balek hogy szóba áll veled. Egy férfi nem tenné.
Jajj ez a sok komment :D igen kislány vagyok, és nagy valószínűséggel a stílusom nem dog valtozni. Itt talan azt mutatom, hogy leszarom..de nem :) ha nem erdekelne akkor ketsegbeesettsegem miatt biztosan nem ide posztolok. Egyébként felvetettem neki is egy két kérdést, hogy igen legyen egyenes minden. És szeptemberben úgy léptem le, hogy 3 napot beszélgettünk, és rájöttem, hogy nem állok készen még egy csalódasra. Ezért amíg még nem beszéltünk komolyabb dolgokról, léptem ki az életéből. Az hogy most újra ismerkedünk mind a kettőnknem megfelelő. Rengeteg negatív hozzaszólást kaptam. Pedig nem így áll a helyzet. És én inkabb várnék segítséget és tanácsot, mint azt hogy mennyire ostoba vagyok :) igen a pasikhoz nem értek annyira, mert nekem mindig a tanulas volt első helyen..és pont ezért akartam, hogy több szem többet lát. Több segítség.
Ja a jó szex sem árt..ez így van :D attól, hogy nem fekszem le mindenkivel, föleg meg nem a 3. Randin én is szeretem a testiseget azzal akibe szerelmes vagyok :D nagyon is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!