Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel csesztem el? 20L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel csesztem el? 20L

Figyelt kérdés
Van egy pasi. (22) Szeptemberben beszélgettünk sokat. Jó volt. De rájöttem akkor, hogy még nem akarok újra pasit ezért hagytam. Egyik napról a másikra nem írtam vissza. Eltelt az idő. December. Az egyik oldalon beszívecskéztem az egyik képét, aztán ismét beszelgettünk. Sokat. Telefonon is. Találkoztunk. Még szimpatikusabb lett. Nem volt első talalkozáson csók. Második találkozást elég hamar kért. Megvolt, a karácsonyi vásárban. Megcsókolt. Finom volt. A harmadik találkozás is megvolt. Filmeztünk, bújtunk, csókolóztunk. Prűd vagyok, nem volt több. Viszont ez is nagyon nagyon tetszett. És neki is. Azóta viszont kevesebbet keres. Az elején még azt mondta, hogy különleges vagyok és hogy "megszerezhetetlen". Most a téli szünetben mindenki a családjával van. Elvileg januárban, ha visszamegyek akkor találkozunk. Én nagyon megkedveltem. Ezt ő is tudja. Mit tegyek? Türelem? Vagy már teljesen elveszítettem és ennyi volt? :(

2016. dec. 24. 02:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem tortent semmi, karacsony van, januarban talalkoztok, no para. Addig keresheted ám te is, meg megtanulhatod a "prűd" szo valodi jelenteset is.
2016. dec. 24. 04:34
 2/18 anonim ***** válasza:
Te magad válaszoltad meg: "Most a téli szünetben mindenki a családjával van."
2016. dec. 24. 07:51
 3/18 A kérdező kommentje:
Csak azt találom furcsának, hogy a találkozók számával, fordítottan arányosan csökken a beszélgetések/érdeklődés szintje felém. Mi van ha már nem tart érdekesnek? Visszatudom csinálni?
2016. dec. 24. 10:25
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

"Mi van ha már nem tart érdekesnek? Visszatudom csinálni?"

Hát ja, az érdeklődést fenn is kell tudni tartani, ez már csak egy ilyen játék. Neked is oda kéne tenned magad, ha ő kevesebbet keres (akár mert egyszerűen más dolga van, akár mert kezd alábbhagyni a lelkesedése), akkor neked kell jobban aktivizálnod magad, és keresni őt, és próbálni tenni azért, hogy meggyőzd, tényleg te kellesz neki.

Amúgy is elég rossz benyomással indítottál (szó nélkül lelépsz?!), és még ha nem is tette szóvá, ez tuti valamilyen szinten ott maradt tüskeként, szóval amikor elbizonytalanodik, hogy na vajon tényleg kell-e neki ez a kislány, akkor ez bizony valószínűleg ellenérvként fel fog jönni.

Őszintén szólva én ezek után jobb esetben csak nem álltam volna veled szóba, rosszabb esetben elküldelek melegebb éghajlatra, de mázlid van, hogy ő úgy látszik elég birka ahhoz, hogy ennek ellenére adjon neked még egy esélyt.

De ettől még tuti, hogy hátrányból indulsz emiatt, és tenned kell azért, hogy meggyőzd, az a fajta hozzáállás csak egy kisiklás volt a részedről, és egyértelműen bizonyítanod kell, hogy te komolyan gondolod vele, és ezért tenni is képes vagy.

2016. dec. 24. 10:39
 5/18 anonim ***** válasza:
Tökéletesen le írta 4-es
2016. dec. 24. 11:40
 6/18 anonim ***** válasza:
Illetve,azt még hozzá tenném..:) Kéne változnod,aktivizálódás téren,hosszú távra..Nem úgy megy ám hogy Ő meg tesz érted mindent.Aztán Te meg annyit nyújtasz amit,és amikor kedved szottyan.Ez nem egy játék..
2016. dec. 24. 11:41
 7/18 A kérdező kommentje:
A szeptemberi dolgot már megbeszéltük:) félek keresni. Mert akkor az lenne, hogy igen is már megkapott. És ugye pont az tetszik neki bennem hogy kissé elérhetetlen vagyok. Mit tegyek hogy tudjam keresni, és hogy maradjak érdekes is. Ez nehéz..ne haragudjatok ...nem tudok pasizni...
2016. dec. 24. 12:46
 8/18 anonim ***** válasza:

Hát nekem már az eleje sem tetszik.

Ha facebookon megy az ismerkedés az már nem titokzatos.Én sokkal jobban preferálom, hogy élőbe bottlassz bele és onnan jön minden magától.

várd meg még keres szerintem.Én ezt tenném akármilyen nehéz is ha titokzatos, erősnek akarok tűnni.

2016. dec. 24. 15:12
 9/18 anonim ***** válasza:

"És ugye pont az tetszik neki bennem hogy kissé elérhetetlen vagyok. Mit tegyek hogy tudjam keresni, és hogy maradjak érdekes is. "

Személyiség, humor, kedvesség, szellemesség, intelligencia, figyelmesség stb.?

Ezek azok, amikkel fel lehet kelteni és meg is lehet tartani a figyelmet.

Ha csak annyival tudod érdekessé tenni magad, hogy te húú milyen elérhetetlen vagy, akkor az édes kevés.

Lehet, hogy van, akinek ez az elején érdekes, meg izgalmas játék, de szerinted mégis ez meddig lehet érdekes?

A "legjobb" esetben is max addig, amíg megszerez. Utána oda a varázs. És ha te addig nem tudtad őt levenni a lábáról a személyiségeddel, akkor megszívtad - még ha nem is átverni akart, de onnantól kezdve egyszercsak elvesztetted az egyetlen dolgot, ami érdekessé tett számára, ő meg rádöbben, hogy jé, igaziból nem is akar semmit ettől a lánytól.

"félek keresni. Mert akkor az lenne, hogy igen is már megkapott. "

Nem kell azt jelentenie. Az, hogy valaki szimpatikus számodra, és ezt felé is felvállalod, annak még egyáltalán nem kell azt jelenteni, hogy már "meg is kapott".

Az ismerkedés egy folyamat, amihez nagyon fontos a kölcsönös szimpátia, mint kiinduló pont, de az még önmagában nem elég.

Attól még, hogy te felvállalod, hogy szimpatikus a másik, és hogy örülnél neki, ha az ismerkedés végére az derülne ki, hogy tényleg egymást kerestétek, attól még miért ne támaszthatnál elvárásokat a másik felé?

Úgy kell hozzáállni, hogy mivel szimpatikus neked a srác, ezért megadod magatoknak az esélyt, hogy meglássátok, mi sül ki belőle.

Hogy ő tud-e élni ezzel a lehetőséggel, ez már rajta múlik.

2016. dec. 24. 16:57
 10/18 A kérdező kommentje:
Na igen, nem vagyok egy unalmas lány, valakinek az volt a baja velem, hogy miért nem tudok átlagos lenni. A személyiségem túl érdekes. Nem csak neki. Mindenkinek :)) Ma kerestem beszéltünk kicsit, de aztán megint nem. Szóval most megvárom őt, szerintetek? :)
2016. dec. 24. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!