Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki ivott már egy felest a randi előtt, h oldja a feszültséget?
Figyelt kérdés
:D ajánlanátok v nem? miért?2010. máj. 3. 11:21
1/6 anonim válasza:
Piaszagúan randira menni nem jó ötlet
2/6 anonim válasza:
Csak decit! Azt is csak szilvát, hogy gyümölcsszagú legyen a pofám!
4/6 anonim válasza:
Végülis nem egészen randi volt.... Csak megbeszéltünk egy találkát, hogy letisztázzuk hogy akkor tovább lépünk a barátságon, vagy nem lesz több közöttünk.
Előtte megittam néhány feles jégert.... De azóta is együtt vagyunk. :D
22 L
5/6 anonim válasza:
Hát igen, nálam volt ilyen. Totál izgultam, aztán egy fél deci házipálinkát lenyomtam előtte:D Ettől ugye részeg nem lettem, csak kicsit oldottab és ez jól jött. Sőt, olyan is volt, hogy a srác első randinkra hozott egy kis üveg pálinkát, amit ők csináltak, úgymond kostolóba. És együtt megiszogattuk. Nincs ebben szerintem semmi, nem lett senki talaj részeg.
6/6 anonim válasza:
Egyszer én is csináltam ilyet, és én is ugyanolyan szituban, mint az egyikőtök: régóta barátok voltunk már a sráccal, neki mindig bejöttem, de ez számomra később derült ki (több, mint 2 év :) ) és aztán már én is akartam, hogy több legyen köztünk, de ugye barátságról feljebb lépni egy szintet (legalábbis nekem) stresszes volt, úgyhogy bedobtam egy kis házi pálinkát előtte :) (meg úgyis bulizni mentünk :) ). mondjuk ez már régen volt, előtte nem is volt komoly kapcsolatom, szóval ez is rátett egy lapáttal az izgalmakra. Addig nem gáz, amíg tényleg csak egy picit iszol, ha naggggyon izgulsz és nem érződik, látszik. De erre van a rágó :). L/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!