Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem, hogy valóban találkozok vele?
Pár hete beszélgetek egy lánnyal neten. Szeretnék vele élőben is találkozni, de nem tudom hogyan tovább.
Két alkalommal kérdeztem meg tőle.
Először beteg volt, nem tudott jönni. Ez tényleg így volt, tehát nem kamuzott. De azt mondta,hogy jó ötlet.
Mikor másodszorra is megkérdeztem később, akkor csupán annyit reagált a "mikor pótoljuk be a találkozót" -ra, hogy jó kérdés.
Mostanában tényleg nagyon elfoglalt volt, nem is kétség. De nem mond semmi alternatívát, hogy neki mikor lenne jó, vagy hasonló.
Rákérdezzek majd egy kis idő múltán harmadszorra is? Vagy ilyenkor mivel lehet célozhatni?
Biztos igaz, hogy ha ő is akarna találkozni, akkor minden követ megmozgatna.
De én kicsit még reménykedem benne, hogy ezek nem csak kifogások voltak a számára.
Talán még egyszer majd felhozom a témát, de ha akkor sem, akkor igazából világos a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!