Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még esélyem, hogy valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem, hogy valóban találkozok vele?

Figyelt kérdés

Pár hete beszélgetek egy lánnyal neten. Szeretnék vele élőben is találkozni, de nem tudom hogyan tovább.

Két alkalommal kérdeztem meg tőle.

Először beteg volt, nem tudott jönni. Ez tényleg így volt, tehát nem kamuzott. De azt mondta,hogy jó ötlet.

Mikor másodszorra is megkérdeztem később, akkor csupán annyit reagált a "mikor pótoljuk be a találkozót" -ra, hogy jó kérdés.

Mostanában tényleg nagyon elfoglalt volt, nem is kétség. De nem mond semmi alternatívát, hogy neki mikor lenne jó, vagy hasonló.

Rákérdezzek majd egy kis idő múltán harmadszorra is? Vagy ilyenkor mivel lehet célozhatni?

2016. dec. 21. 16:34
 1/7 Clay Morrow ***** válasza:
Még dolgozz a kapcsolatotokon és utána majd mindenképp próbáld meg.
2016. dec. 21. 16:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor most kicsit ne erőltessem ezt a dolgot, inkább beszélgessek vele, meg ilyesmi.
2016. dec. 21. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Kétszer lepasszolt. Lelki szemetesláda vagy, esetleg haver, de fiúként/férfiként nem kellesz neki.
2016. dec. 21. 16:45
 4/7 Szergej55 ***** válasza:
Én találkára kétszer, nagyon maximum háromszor kérdeznék rá. Ha azután sincsen semmi konkrét részéről, úgy lepattintanám, mint a pinty. Ne áltasd magad, ennek a csajnak nem kellesz, akkor megkeresett volna ő valamivel, egyszerűen kényelmes volt neki, hogy valaki ott van neki tartalékba, de ennyi. Hagyd a fenébe, ne alázd meg magad.
2016. dec. 21. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Állj elő konkrét időponttal és helyszínnel. Ha valamelyik nem jó neki, akkor módosíts rajta. Ha 3-4 variáció sem jó neki, akkor passzold a csajszit...
2016. dec. 21. 17:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Biztos igaz, hogy ha ő is akarna találkozni, akkor minden követ megmozgatna.

De én kicsit még reménykedem benne, hogy ezek nem csak kifogások voltak a számára.

Talán még egyszer majd felhozom a témát, de ha akkor sem, akkor igazából világos a szitu.

2016. dec. 21. 17:07
 7/7 Krukutyán Levente ***** válasza:
Az is lehet, hogy fél találkozni. Kész lutri ez a világ.
2016. dec. 21. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!