Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a pénztárcám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a pénztárcám fenyegetettséget érez, miközben egy nővel ismerkedem?

Figyelt kérdés

2016. dec. 20. 23:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%

ne ismerkedj

ez a sz@rrágás a nőnek is ciki

2016. dec. 21. 11:04
 22/24 anonim ***** válasza:
25%

A szexért fizetni kell. A hivatásosoknál olcsóbb.

Felnevelsz 2 kölköt. Veszel egy lakást. A fogkeféd társaságában távozol. Fizetsz 50% gyerek és asszony tartást.

visszaosztod a költségeket a numerák számával

2016. dec. 21. 16:13
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda nyálözön a hölgyek részéről. Egyik sem írta, hogy rá nemkell költeni, őt csak párja lelki szépsége vonzza.
2016. dec. 21. 16:17
 24/24 K...László ***** válasza:
Egy dolgot tehetsz: takaríts meg egy kis összeget úgy, hogy ha azt a kukába dobnád, akkor se lenne semmi bajod tőle, és azzal a zsebedben indulj szerencsét próbálni. Mintha a tőzsdén fektetnéd be. Ez is befektetés, amit vagy elbuksz, vagy többszörösen megtérül, esetleg pénzben nem kifejezhető mértékben megtérül. Ha nincs annyi pénzed, hogy pár italt, pizzát, mozijegyet stb kifizess a találkozásaitok alkalmával, akkor pillanatnyilag te vagy a vesztes hím a területen, és félrevonulhatsz egy időre. Jó, valakit csak gyémánt gyűrűvel lehet meghódítani, meg luxusautóval, de nem minden nő ilyen. Olvastam, hogy vannak másmilyenek is, és hiszek ebben. Volt is egyszer komoly barátnőm, de ő meg 3x járta a 8-adikat és aztán munkanélküliként élt, és egy ideig én viseltem gondját. Jó volt vele, de égő volt társaságba menni vele. Szép volt, csak meg ne szólaljon. Én is keresem még a nagy őt, de sajnos jelenleg csak társkeresőn ismerkedem, és ott nem találom az igazit a sok sznob között. 35F
2016. dec. 27. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!