Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a pénztárcám fenyegetettséget érez, miközben egy nővel ismerkedem?
Uh, ez a kérd mennyire a padlohoz verte a noket! :D
Ennyi negatív kommentet, ritkán olvasni, egy komolyan feltett kérdéshez.
En azt tanácsolom, ne foglalkozz vele amit itt mondanak, mindneki másképpen all a pénzhez, nem veletlen, hogy az országban majdnem mindenki csóró. Olyan vagyok mint te, csak talan agy picivel okosabb, en mar évek óta tudom, hogy melyik not kell elhivni es melyiket nem. Illetve azt is, hogy, hogyan szervezzek randit, hogy az minimális költségű legyen. Engem ugy neveltek,es ugy érzem ez szep gesztus is, hogy az elso italt, belépőt, stb en fizetem. Második randitol mindent felezunk. O is dolgozik es en is akkor, hol az egyenjogúság??
Nekem ebből sose volt gond. Egy kapcsolat volt, ahol többet aldoztam a lányra, meg is bántam..
Volt par randim. Ebből egy-ket esetet kivéve a lanyok annyit nem mondtak, koszi a teát amire meghivtal, ha ennyi jomodor nincs meg a nokben, akkor minek törjem magam.
Szoval ne foglalkozz vele ki mit mond, mond meg az elejen, bocs éppen most nincs pénzem, mert bla-bla-bla. Ha erre picit is húzza a száját, hagyd a francba.
ha valamit kér, vegye meg magának ha te nem tudod neki és kész...
sosem értettem ezt az egészet, mindig nemet tudtam mondani egy nőnek ha nem akartam rá költeni a pénzemet feleslegesen.. és ez elő fordult párszázas dolgoknál is, úgy hogy simán megtehetem , de nemet mondok neki ...
14:
1 deci forralt bor vidéken 120-150 forint ha nem a belváros közepén álló legdrágább standnál kéred a legjobb borból. Egy pohár az nálam 3 deci. Megisztok fejenként 2-2 pohárral/bögrével. Az 120x3x4 = 1440 vagy 150x3x4 = 1800.
Így már gondolom világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!