Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha a pénztárcám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a pénztárcám fenyegetettséget érez, miközben egy nővel ismerkedem?

Figyelt kérdés

2016. dec. 20. 23:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
Ugyanolyan reflex, mint amikor elmész a parlament előtt :)
2016. dec. 21. 00:30
 12/24 BigGeorge ***** válasza:
93%
Nem muszáj nőkkel ismerkedni :) Nyugodtan költsd csak magadra a kis pénzecskét és tegyél fel majd ugyanide kérdéseket ,hogy a nőknek miért csak a gazdag bunkó jóképű pasik kellenek bezzeg neked nincs barátnőd az összes nő alávaló szajha.
2016. dec. 21. 00:57
 13/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem kötelező párkapcsolatban élni. Dörgöld magad a pénztárcádhoz, hátha attól jobban leszel.
2016. dec. 21. 02:24
 14/24 A kérdező kommentje:
Már 1000 Ft egy forralt bor? Én azt hittem, hogy 300 körül van.
2016. dec. 21. 07:13
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem olyan randira hívod első körben ahol nem kell bemutatnod neki a pénztárcád. Pl. Vmi ingyenes karácsonyi rendezvényre. Otthon a termoszba meg bepakolsz forró teát, hogy ne fázzon. Deazért azt tudakold meg milyen teát iszik mert vki tein mentes teát tud csak meginni. Amúgy nem szép tőled hogy ez jut eszedbe. Lehet a lányt nem is érdekli a pénzköteg a kezedben, hanem te érdekelted volna, vagy lehet ő is óckodik a pénzes randiktól. Nem mindenkit gazdag országban neveltek. Vagy nem iszik alkoholt maximum egy forró teát és az maximum 3 vagy 400 ft. Ha már így kezded hogy csak a pénz kérdése foglalkoztat és nem az hogy megismerd jobban a lányt akkor szerintem nem kéne randiznod. Akinek őszintén tetszel azt nem a pénz érdekli és annyi kreatív ötlet van pénz nélküli forgalmas helyes randikra. Csak ehhez kreatívnak kéne lenni.
2016. dec. 21. 08:04
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs annyi pénzed,ami kompenzálni tudná az eszedet. A utolsó válaszoló válaszát olvasva megérthetnéd,hogy nem minden embernek az a legfontosabb. Bár a te esetedben érthető elvárás. 36/f
2016. dec. 21. 08:56
 17/24 Diavolino44 ***** válasza:
3%

Uh, ez a kérd mennyire a padlohoz verte a noket! :D

Ennyi negatív kommentet, ritkán olvasni, egy komolyan feltett kérdéshez.

En azt tanácsolom, ne foglalkozz vele amit itt mondanak, mindneki másképpen all a pénzhez, nem veletlen, hogy az országban majdnem mindenki csóró. Olyan vagyok mint te, csak talan agy picivel okosabb, en mar évek óta tudom, hogy melyik not kell elhivni es melyiket nem. Illetve azt is, hogy, hogyan szervezzek randit, hogy az minimális költségű legyen. Engem ugy neveltek,es ugy érzem ez szep gesztus is, hogy az elso italt, belépőt, stb en fizetem. Második randitol mindent felezunk. O is dolgozik es en is akkor, hol az egyenjogúság??

Nekem ebből sose volt gond. Egy kapcsolat volt, ahol többet aldoztam a lányra, meg is bántam..

Volt par randim. Ebből egy-ket esetet kivéve a lanyok annyit nem mondtak, koszi a teát amire meghivtal, ha ennyi jomodor nincs meg a nokben, akkor minek törjem magam.

Szoval ne foglalkozz vele ki mit mond, mond meg az elejen, bocs éppen most nincs pénzem, mert bla-bla-bla. Ha erre picit is húzza a száját, hagyd a francba.

2016. dec. 21. 09:39
 18/24 anonim ***** válasza:

ha valamit kér, vegye meg magának ha te nem tudod neki és kész...

sosem értettem ezt az egészet, mindig nemet tudtam mondani egy nőnek ha nem akartam rá költeni a pénzemet feleslegesen.. és ez elő fordult párszázas dolgoknál is, úgy hogy simán megtehetem , de nemet mondok neki ...

2016. dec. 21. 09:59
 19/24 anonim ***** válasza:
Még lesz is egy két randid. Kérdés csak az hogyan végződik. Ha olyan nőkkel hozott össze a sors akik még sem köszönök,akkor rosz hejen keresgélsz. Én bármikor randiztam,első kőrben mindíg én fizetek,de meg is köszönték mindíg. Sok esetben nem is engedik,hogy ne felesbe fizessünk.Az meg ha a lány elvárja,hogy fizess még semmit nem jelent,mert lehet elötte olyan pasíja volt aki még azon sértődött be,hogy nem engedték érvényesülni szegényt. Hamar látszik az ki mire utazik. A pénznyelő nem fog megálni egy vacsinál,vagy mozinál. Hamar feljebb húzza a szintet és ha nem talál benned balekra úgyis lelép magától. Ez az én tapasztalatom.
2016. dec. 21. 10:02
 20/24 anonim ***** válasza:

14:

1 deci forralt bor vidéken 120-150 forint ha nem a belváros közepén álló legdrágább standnál kéred a legjobb borból. Egy pohár az nálam 3 deci. Megisztok fejenként 2-2 pohárral/bögrével. Az 120x3x4 = 1440 vagy 150x3x4 = 1800.

Így már gondolom világos.

2016. dec. 21. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!