Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha törlöm az ismerőseim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha törlöm az ismerőseim közül? Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kicsit lehet, hogy idióta kérdés, de érdekelne a véleményetek:

kb egy hete beszélek egy sráccal társkeresőn, aztán csütörtökön átváltottunk messengerre, kérte h jelöljem vissza, mert látni akarta a profilomat és a képeim (semmi sem publikus nálam), még csütörtök este beszéltünk, mondta h tetszem neki és jövő héten (tehát ezen a héten) randizzunk, mondtam h oké.

Aztán eltűnt... hétvégén jeleztem neki, hogy így nem lesz randi, amire azt válaszolta h nagyon elfoglalt. Ami amúgy talán igaz is lehet mert, volt h azt jelezte a messenger h 4 órája volt utoljára aktív.

Szóval én nem akarom zargatni, de idegesít ez a szitu.

Igazából törölném az ismerőseim közül: 1. lényegében nem ismerem, 2. egyáltalán észre veszi e h töröltem.

Viszont azt sem szeretném, h problémás hisztis libának nézzen.

2016. dec. 19. 12:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Töröltem, meglátjuk mi lesz (gondolom semmi)
2016. dec. 19. 14:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így többször, valószínűleg több lánynak írogat, és ha halad az egyik fronton, akkor a többit elfelejti. Szerintem pofátlanul megtenné, hogy 1 hét múlva keres, hogy jaj nagyon szeretne ő ám megismerni, de sajnos volt valami baj a randi napján.
2016. dec. 19. 14:39
 13/18 A kérdező kommentje:
jaaj, ez annyira rossz :(
2016. dec. 19. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem jól tetted, hogy törölted. Ha elfoglalt az ürge, miért jár társkeresőre?

Ilyenkor én is törlök. Aztán aki hamar észreveszi, hogy le van törölve és érdekli az oka, az kap még esélyt.

2016. dec. 19. 17:25
 15/18 A kérdező kommentje:
Na erre nem szamitottam, eszrevette...
2016. dec. 19. 21:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Na és mit írt?
2016. dec. 21. 20:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Hogy a heten nem talalkozunk, mert beteg lett.... Nos, engem nem hulyit tovabb, mert ugyanugy alig ir, nem leszek a tartalek csaj.
2016. dec. 21. 21:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Helyes, ne is engedd hogy hülyét csináljon belőled, elmehet a fenébe.
2016. dec. 22. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!