Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha törlöm az ismerőseim közül? Ilyenkor mit csináljak?
Kicsit lehet, hogy idióta kérdés, de érdekelne a véleményetek:
kb egy hete beszélek egy sráccal társkeresőn, aztán csütörtökön átváltottunk messengerre, kérte h jelöljem vissza, mert látni akarta a profilomat és a képeim (semmi sem publikus nálam), még csütörtök este beszéltünk, mondta h tetszem neki és jövő héten (tehát ezen a héten) randizzunk, mondtam h oké.
Aztán eltűnt... hétvégén jeleztem neki, hogy így nem lesz randi, amire azt válaszolta h nagyon elfoglalt. Ami amúgy talán igaz is lehet mert, volt h azt jelezte a messenger h 4 órája volt utoljára aktív.
Szóval én nem akarom zargatni, de idegesít ez a szitu.
Igazából törölném az ismerőseim közül: 1. lényegében nem ismerem, 2. egyáltalán észre veszi e h töröltem.
Viszont azt sem szeretném, h problémás hisztis libának nézzen.
Szerintem jól tetted, hogy törölted. Ha elfoglalt az ürge, miért jár társkeresőre?
Ilyenkor én is törlök. Aztán aki hamar észreveszi, hogy le van törölve és érdekli az oka, az kap még esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!