Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha törlöm az ismerőseim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha törlöm az ismerőseim közül? Ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kicsit lehet, hogy idióta kérdés, de érdekelne a véleményetek:

kb egy hete beszélek egy sráccal társkeresőn, aztán csütörtökön átváltottunk messengerre, kérte h jelöljem vissza, mert látni akarta a profilomat és a képeim (semmi sem publikus nálam), még csütörtök este beszéltünk, mondta h tetszem neki és jövő héten (tehát ezen a héten) randizzunk, mondtam h oké.

Aztán eltűnt... hétvégén jeleztem neki, hogy így nem lesz randi, amire azt válaszolta h nagyon elfoglalt. Ami amúgy talán igaz is lehet mert, volt h azt jelezte a messenger h 4 órája volt utoljára aktív.

Szóval én nem akarom zargatni, de idegesít ez a szitu.

Igazából törölném az ismerőseim közül: 1. lényegében nem ismerem, 2. egyáltalán észre veszi e h töröltem.

Viszont azt sem szeretném, h problémás hisztis libának nézzen.

2016. dec. 19. 12:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Törlöd és kész, ne dramatizáld túl! 24N
2016. dec. 19. 12:52
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz vele találkozni akkor töröld.. ha viszont szeretnél bármikor is összefutni vele akkor hagyd. De mivel nem ismered így szerintem nyugodt szívvel lehet törölni.
2016. dec. 19. 12:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mehet a levesbe...
2016. dec. 19. 13:00
 4/18 A kérdező kommentje:

Szívesen találkoznék vele, de nem úgy h a randiig nem is beszélünk, azt nem szeretem.

Köszi a megerősítést, törlöm is :)

2016. dec. 19. 13:05
 5/18 anonim ***** válasza:
32%
Te hány éves vagy 15? Minek írsz ilyen kérdéseket a felnőtt kategóriába? Jesszusom...
2016. dec. 19. 13:10
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom mi értelme volt máris törölni. Ha annyira elfoglalt, akkor annyira elfoglalt, lehet hogy beszélgetett volna veled ma, és végül egyeztette volna a randit. Azért ha ír neked, szerintem még beszélj vele. Ráértél volna egy hét múlva törölni, ha változatlan a helyzet. Drámakirálynő típusnak tűnsz.

Mondjuk, én is társkeresőn ismertem meg a barátomat, és az első levele óta nem telt el nap, hogy ne beszéltünk volna, ha nagyon elfoglalt volt, akkor kevesebbet persze, de minden nap, ismerkedéskor is, meg ebben a bő egy éves kapcsolatban is.

2016. dec. 19. 13:29
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

Ha összeszedek egy csajt netes ismerkedés útján, és nem válaszol mondjuk egy napig arra, amit írok, pedig látom, hogy elolvasta, akkor törlöm a piicsába.

És nem érdekel, hogy miért nem válaszolt, akár elfoglalt volt, akár talált mást, akár csak tesztel ezzel, lesz--rom, megy a levesbe.

Szóval töröld.

2016. dec. 19. 13:30
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is töröld. Nem nagyon akart találkozni veled
2016. dec. 19. 13:41
 9/18 anonim ***** válasza:
30%
Feleséges, családos numerakirály. :)
2016. dec. 19. 14:06
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem hétvégén egy másik csajt szorongatott. Vagy nem tetszettek neki a képeid, de ezt nem akart egyenesen megmondani, gondolta egyszerűen elsunnyogja a dolgot. Ilyen esetben mindenképpen törölném...
2016. dec. 19. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!