Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha törlöm az ismerőseim közül? Ilyenkor mit csináljak?
Kicsit lehet, hogy idióta kérdés, de érdekelne a véleményetek:
kb egy hete beszélek egy sráccal társkeresőn, aztán csütörtökön átváltottunk messengerre, kérte h jelöljem vissza, mert látni akarta a profilomat és a képeim (semmi sem publikus nálam), még csütörtök este beszéltünk, mondta h tetszem neki és jövő héten (tehát ezen a héten) randizzunk, mondtam h oké.
Aztán eltűnt... hétvégén jeleztem neki, hogy így nem lesz randi, amire azt válaszolta h nagyon elfoglalt. Ami amúgy talán igaz is lehet mert, volt h azt jelezte a messenger h 4 órája volt utoljára aktív.
Szóval én nem akarom zargatni, de idegesít ez a szitu.
Igazából törölném az ismerőseim közül: 1. lényegében nem ismerem, 2. egyáltalán észre veszi e h töröltem.
Viszont azt sem szeretném, h problémás hisztis libának nézzen.
Szívesen találkoznék vele, de nem úgy h a randiig nem is beszélünk, azt nem szeretem.
Köszi a megerősítést, törlöm is :)
Nem tudom mi értelme volt máris törölni. Ha annyira elfoglalt, akkor annyira elfoglalt, lehet hogy beszélgetett volna veled ma, és végül egyeztette volna a randit. Azért ha ír neked, szerintem még beszélj vele. Ráértél volna egy hét múlva törölni, ha változatlan a helyzet. Drámakirálynő típusnak tűnsz.
Mondjuk, én is társkeresőn ismertem meg a barátomat, és az első levele óta nem telt el nap, hogy ne beszéltünk volna, ha nagyon elfoglalt volt, akkor kevesebbet persze, de minden nap, ismerkedéskor is, meg ebben a bő egy éves kapcsolatban is.
Ha összeszedek egy csajt netes ismerkedés útján, és nem válaszol mondjuk egy napig arra, amit írok, pedig látom, hogy elolvasta, akkor törlöm a piicsába.
És nem érdekel, hogy miért nem válaszolt, akár elfoglalt volt, akár talált mást, akár csak tesztel ezzel, lesz--rom, megy a levesbe.
Szóval töröld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!