Nincsen munkám, barátaim, ismerőseim, pénzem alig. Milyen helyet foglalok el ilyenkor a társadalomban?
Figyelt kérdés
Valamint nem is segítem a közösséget semmilyen módon és egyre inkább nem vagyok együttműködő a társadalommal. Körülbelül hányadik helyezésen lehetek?2015. máj. 11. 20:16
2/5 anonim válasza:
lehetsz élősködő, de ha aktív álláskereső vagy akkor hasznos v a társadalomnak mert kiakarsz ebből törni
3/5 Balfácán válasza:
Börtön lesz a vége. Menj a dolgozóba dolgozni, aztàn lesz pénzed, barátod. Ha ügyes vagy munka nélkűl is lehet pénzed, de vigyázz!
4/5 anonim válasza:
pont olyan helyet, amilyen helyet magadnak gondolsz.
Ezek mind külső elvárások, ne hagyd hogy befolyásoljanak
Béke testvér
5/5 anonim válasza:
Szerintem rajta se vagy a listán. De ki nem szarja le. Te tudod, hogy neked hogy a jó, ne a tömeggel foglalkozz, vannak azok így is elegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!