Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen mennyire meredek összejönni egy 18 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Kezdettől fogva szimpatikusak voltunk egymásnak, teljesen egy hullámhosszon vagyunk.2016. dec. 19. 07:39
2/8 anonim válasza:
pedo maci brumm brumm :D
bár ha azt nézzük haverom is ennyi idős, csaja 19.
szóval elhet annyira nem gáz.
de én is a közeljövőben 26 leszek, de komolyra nem hiszem hogy összejönnék egy 18 körüli csajjal.
A cimboráméknál is az van, hogy féltékenység stb, mert ugye a csaj tanul tovább egész héten koleszba 150 km re innen, és hát tudjuk hogy mik folynak egy koliba...
persze ez mind csak bizalom kérdése.
3/8 anonim válasza:
Rövid időn belül átváltozna bátyó-húg kapcsolattá.Nekem ez a véleményem.
18/L
4/8 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, passzoljatok egymáshoz, ez a lényeg.
Amúgy ha itt a gyakorin a többség azt mondaná, hogy tuti bukta, akkor tényleg lemondanál róla? Ha nem, akkor minek a kérdés? Ritka dolog a szerelem, hülyeségek miatt ne dobd el.
5/8 anonim válasza:
Mi már együtt is élünk, 2,5 éve vagyunk kapcsolatban. (19L és 26F)
6/8 anonim válasza:
Háát..elég határeset. Én 22 vagyok és a barátom 26, így pont jó, de azért egy 18 éves, aki most érettségizik és egy 26 éves, aki (jóesetben....) már önálló, dolgozó férfi, az nagyon már élethelyzet. Ebből rengeteg súrlódás lesz sok téren.
7/8 A kérdező kommentje:
#4, természetesen nem hagynám veszni ezt. Csak érdekel, hogy mások mit gondolnak erről úgy, hogy nem ismernek minket.
2016. dec. 19. 09:43
8/8 anonim válasza:
Meg ne próbáld. Én is 26 voltam, a lány meg 16 és itt van az eredménye, már több mint 3 évtizede a nyakamon maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!