Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék egy SOTE-s orvostanhallgató lánnyal összejönni?
Ez valami fogadás? Vagy hogy jött ez a "SOTE-s orvostanhallgató lány", SZTEs már nem is elég jó?
Am ott is vannak csúnya lányok, buták, idegesítőek is szal az hogy SOTE-s és orvostanhallgató még nem garancia a minőségre is :D
kérdés, hogy te is sotés vagy-e?
első két évben egyébként nem érdemes. Az a tapasztalat, hogy csak annak van párja, aki egyetem előtt szerezte. Én másodéves vagyok, és nálunk 80% egyedülálló éppen.
A legtöbb esélyed akkor van egyébként, ha te is ide jársz. Akkor előbb vagy utóbb, akár akarod akár nem, lesz sotés lány, akit érdekelne a dolog.
Olyan csúnya emberek mindenhol vannak, akik örülnének már kb. bárkinek...
Előzőnek meg: nem tom, én is 2. év vagyok, de nálunk meg kb. 80% aki kapcsolatban van, persze többségnek még egyetem előttről van valakije, de aki akar az tud szerezni magának ez alatt az 1 év alatt párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!