Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » IGAZ történet! Én sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

IGAZ történet! Én sosem hittem el hogy ilyen nő tényleg létezik? 22/F

Figyelt kérdés

Én sosem hittem hogy ilyen TÉNYLEG létezik én azt hittem ez csak mese :DDDD

Szóval letöltöttem a Tindert múlt héten mert szingli lettem és még dugni is szeretek (ki nem). És volt is sok match-em és kiszúrtam a legjobb csajokat és rájuk is írtam. Az egyik különösen szép volt de tuti hogy 18 alatti és ilyen tipikus plázabiccs de gondoltam ő is belikeolt és még sosem volt dolgom ilyen csajjal szóval miért ne? A beszélgetés is elég döcögősen ment , gondolom rendkívül elfoglalt volt (khmm) és nem igazán tudott mit írni nekem.

De aztán tegnap "taliztunk" is a helyi árkádba akart menni, már ez gyanús volt. A lényegre térek :D Besétállt nézelődés címszóval a kb legdrágább boltba és ott mondta, hogy ő körbenéz mondom jólvan addig én elleszek a férfi részen. Nem telik el tíz(!!!) perc átmegyek a nőibe és látom, hogy a csaj tele van aggatva ruhákkal csizmával stb. Mondom hát ez??? :D Ugye viccelsz velem? Kiderült ,hogy nem :D

Ilyet szól ( EZ TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT) : - Azt hittem gazdag vagy pfff...

Én meg elkezdtem röhögni de úgy őszintén igazán rég nevettem ilyen jót komolyan mondom. Mikor befejeztem láttam morcosan néz csak annyi tudtam neki mondani ,hogy "na húzz a p/csába". Erre leosztott ,hogy lúzer vagyok és egy kutya (szeretem a kutyákat szóval nem sértett meg nagyon :D) és hogy biztos hogy sosem lesz normális barátnőm :DDDDDDDD Aztán elhúzta a csíkot.

Azóta már csomó haveromnak elmondtam és mondták ,hogy látszik hogy 4 évig volt barátnőm a lányok nagyrésze tényleg ilyen, mégha nem is ennyire pofátlanul.

Mondom magamba kb 150 ezer forint értékű ruhát ha milliárdos lennék is csak a feleségemnek vennék nem valami ismeretlen csajnak :D

Ti is jártatok már így? Azóta nem tudok ugyanúgy nézni a lányokra :DD

2016. dec. 15. 16:54
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
57%
En nokent mondom,hogy az elso randin kb.egy szelet sutit se fogadok el azzal az indokommal (persze nem kozlom,hogy ha ugyse illunk ossze veletlen akkor ne huzzam le ezzel is szegenyt ) Erre jon egy ilyen sztori es egy vilag dolt ossze bennem :D 😂
2016. dec. 15. 17:25
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csaj ezt nagyüzemben csinálja, le merném fogadni.

Kifogtál egy extrém esetet.

2016. dec. 15. 17:29
 13/41 anonim ***** válasza:
Ezen behaltam. :-DDD
2016. dec. 15. 17:30
 14/41 anonim ***** válasza:
78%
Próbálkozott a szerencséjével. Ebből is látszik, hogy "plázabiccs".
2016. dec. 15. 17:30
 15/41 anonim ***** válasza:
A címet olvasva először valami pozitív történetre számítottam. Elég durva. Mondjuk tőlem is el van várva, hogy már az elejétől fizessek minden programot, meg hurcoljam mindenhova a nőt, szóval nem egyedi eset.
2016. dec. 15. 17:32
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy mire számítottál, ha már elsőre látszott, hogy ilyen csaj? :D
2016. dec. 15. 17:34
 17/41 A kérdező kommentje:

Leírhatom a csaj nevét ha valaki esetleg debreceni :D

Komolyan így történt! Le lettem kutyázva :(

Amúgy más ismerősöm is tinderezik és ilyen azért még velük sem történt. Gondoltam a csaj legalább megdugatja magát dehát még ez se jött össze :DD

2016. dec. 15. 17:35
 18/41 anonim ***** válasza:
Nekem leirod privatban a nevet? Csak meg akarom nezni a fejet
2016. dec. 15. 17:37
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

jót nevettem, köszi :D

egyébként én irigylem az ilyen lányokat eskü... nem tudom hogy legyek ilyen xd volt egy évig párkapcsolatom, de nem hagytam, hogy ruhákat meg ilyesmit vegyen, 21 éves létemre ennyire nem tudtam pofátlan lenni egy fiúval sem. Bár a mai fiúkat elnézve örülnie kell az embernek, hogy meghív a fiú egy italra.

Nekem is van hasonló történetem csak épp fordítva, a pasi nyomult, hónapokig könyörgött hogy járjunk, kicsit ismertem, elvoltunk párszor, de nem volt semmi komoly köztünk, mondta nekem diszkóban, hogy akkor iszunk, erre mondtam hogy okés, erre mondja hogy te fizetsz, azt hittem poén, és kiderült h full komolyan gondolja xD kicsit nagyon kiakadtam, mondtam neki, hogy nekem sose mondtak ilyet, mindig a pasik hívnak, teszem hozzá egy barátom volt, és más fiú nem is létezett, azzal indokolta meg ezt, hogy tuti fizetnek és szétteszem a lábam cserébe. Na azóta nem beszélünk xD

2016. dec. 15. 17:41
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Neked csak egy prosti kellett egy menetre, ő meg belőtte a tarifát. Nincs itt semmi probléma. :D
2016. dec. 15. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!