Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » IGAZ történet! Én sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

IGAZ történet! Én sosem hittem el hogy ilyen nő tényleg létezik? 22/F

Figyelt kérdés

Én sosem hittem hogy ilyen TÉNYLEG létezik én azt hittem ez csak mese :DDDD

Szóval letöltöttem a Tindert múlt héten mert szingli lettem és még dugni is szeretek (ki nem). És volt is sok match-em és kiszúrtam a legjobb csajokat és rájuk is írtam. Az egyik különösen szép volt de tuti hogy 18 alatti és ilyen tipikus plázabiccs de gondoltam ő is belikeolt és még sosem volt dolgom ilyen csajjal szóval miért ne? A beszélgetés is elég döcögősen ment , gondolom rendkívül elfoglalt volt (khmm) és nem igazán tudott mit írni nekem.

De aztán tegnap "taliztunk" is a helyi árkádba akart menni, már ez gyanús volt. A lényegre térek :D Besétállt nézelődés címszóval a kb legdrágább boltba és ott mondta, hogy ő körbenéz mondom jólvan addig én elleszek a férfi részen. Nem telik el tíz(!!!) perc átmegyek a nőibe és látom, hogy a csaj tele van aggatva ruhákkal csizmával stb. Mondom hát ez??? :D Ugye viccelsz velem? Kiderült ,hogy nem :D

Ilyet szól ( EZ TÉNYLEG MEGTÖRTÉNT) : - Azt hittem gazdag vagy pfff...

Én meg elkezdtem röhögni de úgy őszintén igazán rég nevettem ilyen jót komolyan mondom. Mikor befejeztem láttam morcosan néz csak annyi tudtam neki mondani ,hogy "na húzz a p/csába". Erre leosztott ,hogy lúzer vagyok és egy kutya (szeretem a kutyákat szóval nem sértett meg nagyon :D) és hogy biztos hogy sosem lesz normális barátnőm :DDDDDDDD Aztán elhúzta a csíkot.

Azóta már csomó haveromnak elmondtam és mondták ,hogy látszik hogy 4 évig volt barátnőm a lányok nagyrésze tényleg ilyen, mégha nem is ennyire pofátlanul.

Mondom magamba kb 150 ezer forint értékű ruhát ha milliárdos lennék is csak a feleségemnek vennék nem valami ismeretlen csajnak :D

Ti is jártatok már így? Azóta nem tudok ugyanúgy nézni a lányokra :DD

2016. dec. 15. 16:54
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
92%
Mi csoda? A kiscsaj azt gondolta, hogy majd megveszed neki a ruhakat?! :"DDDDD Nem akarom elhinni :"DDD. Neeee :D. En no vagyok, de ezt nem akarom elhinni, hogy komolyan igy mukodik :'D.
2016. dec. 15. 16:58
 2/41 anonim ***** válasza:
51%

En is no vagyok,de fura nekem. De ha ezek mar most ilyenek,hova merjek szulni? Mi lesz 20 ev mulva?

De tudok olyanrol, aki meg csizmat meg ki tudja mit vetetett meg. Es hagyjan,hogy fiu, de serult fiu, aki fel se fogja rendesen a vilagot,olyannal. Meg is vette neki szegeny...

2016. dec. 15. 17:02
 3/41 anonim ***** válasza:
79%

Ez szerintem neveltetéssel lett elszúrva.

Érdekes módon én és a nővérem sem vagyunk anyagiasak és pofátlanok.

2016. dec. 15. 17:06
 4/41 anonim ***** válasza:
83%
Lesokkolt amit olvastam :DDDD Nem tudom mást tenni én sem mint nevetni :D Jól kifogtad ezt a csajszit meg kell hagyni... Viszont megnyugtatlak, hogy nem mindenki ilyen, sőt!! :)
2016. dec. 15. 17:09
 5/41 anonim ***** válasza:
Úristen, ezzel most feldobtad a napomat :D
 6/41 anonim ***** válasza:
*tudoK
 7/41 anonim ***** válasza:
90%

Nekem nincs ilyen a társaságomban. Nem tudom, min csodálkozol. Dugni akartál, yan lányokat jelölgettél.

22/L

2016. dec. 15. 17:10
 8/41 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon jó írás, tényleg besz.rás a sztori.:)

Mik vannak manapság.

2016. dec. 15. 17:18
 9/41 anonim ***** válasza:
96%

Mindig is voltak ilyen nok, nem tudom, min csodalkoztok annyira. Plazaribi dugopajtit akartal, nem kellett volna meglepodni.

Ha rendes lanynak udvarolsz, o nem akasztja le a fel bankkartyad, sot meg a sajat kavejat is kifizeti a randin.

22/L

2016. dec. 15. 17:24
 10/41 anonim ***** válasza:
Ha hiszed, ha nem én láttam már ilyet. Nem tapasztaltam, csak láttam...
2016. dec. 15. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!