Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbocsátanátok ezt? 20L
Ismerkedek egy 23 éves sráccal,kb 2 hete találkoztunk először,utána 1 hetet nyaralni voltam,akkor nem nagyon beszéltünk,de azóta folyamatosan chateltünk,mindig ő írt rám,nagyon szimpatikus lett,egyértelmű utalásokat is tett arra,hogy komolyabbak a szándékai.
Úgy volt tegnap,hogy találkozunk,de lemondta,mert "ő még mindig érez az exe iránt",1 hónapja szakítottak.Nagyon kiborultam,hogy akkor miért hülyítgetett addig.Írogat,hívogat azóta,hogy nagyon sajnálja stb,de én leszarom.Nektek mi a véleményetek erről?
Semmi feszkó levezetés nincs. A #2 válaszoló írt egy elég korrekt választ, semmi bántó nem volt benne. Mindenki más dolgokat szeret, nem jelenti hogy rossz vagy ha valaki nem akar veled komoly kapcsolatot. Ebből te kikövetkeztetted hogy az önbizalmadat akarja rombolni, pedig az lehetetlen hiszen veled 5(!!) srác akar járni. Az a te nagy értéked amivel jobb vagy másoknál hogy 5 srác akar veled járni?
Kislány vagy, elképzelésed sincs hogy miről szól egy kapcsolat, majd felnősz.
Amúgy kérdező a #10ben leírtad azt, ami velem történ az elmúlt 7 hónapban.
Összejöttem egy 19 éves lánnyal (én húsz), aki egy hónappal az előtt szakított meg egy négy éves kapcsolatot... Hát egy hónap nem volt elég, hogy túl legyen ezen, ezért a kapcsolat össze is omlott, pedig nagyon egymásnak valóak vagyunk. Érzelmileg nem tudott rendesen kapcsolódni, és nem tudta, hogy mi a helyzet. Ki kellett volna várnom, hogy elrendeződjenek a lelkében a dolgok... talán félév lett volna... talán több...
Ha várok, akkor talán más összejött volna vele, és sose tudom meg, hogy milyen valójában.
De az is lehet, hogy akkor talán most lennénk együtt úgy egy hónapja csak.
Most már szinte biztos, hogy így viszont, hogy nem vártam meg azt, hogy az exéről lekapcsolódjon érzelmileg... így elcsesződött. És akármennyire is egymásnak valók vagyunk, nem tartom valószínűnek, hogy valaha újra tudjuk majd kezdeni rendesen. Szóval talán érdemes várni... Talán nem :D
Na? okosabb lettél? :D
Én 2-3 hónapja mondtam a volt menyasszonyomnak hogy ez így mégsem fog összejönni. Nem húzom az időt, már keresem a másikat, de ha nem a megfelelővel ismerkedek meg, akkor nem az exre fogom, jobb az igazság hogy miért nem.
A kérdezőnek is megmondanám hogy nagy az arc, kicsit vissza kellene venni az egóból Bogárkám :)
Amúgy ne sértődj meg, lehet hogy nincs is igazam csak nem úgy fogalmaztad meg a dolgokat mint gondoltad én pedig még rosszabbul értelmeztem, tehát elképzelhető hogy nincs is semmi baj veled, de nagyon jó szívni a véredet :D
Szóval csak röhögj egyet és kacsints hangosan ha vetted a lapot ;)
Mondjon akárki akármit,nem fair dolog ismerkedni valakivel,amíg nincs túl máson...Persze,ez lehetne akár egy gyenge kifogás is,nyilván nekem is eszembe jutott :D De akkor most szarna is a fejemre,nem írogatna és hívogatna egész nap,mikor megmondtam,hogy nem akarok beszélni egy darabig...amúgy rendes srác nagyon,holnap szeretne menni étterembe is,de én még nem,egyszerűen ha csak arra gondolok,hogy ő még más iránt érez valamit...inkább nem,majd idővel.
(Plusz ismerem egy haverját és ő is mondta,hogy tényleg csak 3-4 hete szingli.)
Na mindegy,majd alakul minden,ahogy kell :)
Ez a lelki szemetesláda kifejezés eléggé sértő.
Mármint, hogy te ezt gondolod arról, akit meghallgatsz.
Ha te úgy érzed, hogy fontos az ő személye, és szeretnéd, akkor nem fogsz ilyen dolgokat gondolni felőle, hanem azon lennél, hogy túl tegye magát az exén, és veled gyógyuljon ki, és lehetne egy hosszútávú kapcsolatod.
De ha azt szeretnéd, hogy veled legyen egy ideig, és legyen egy kevésbé meghitt, felszínes kapcsolatod, amiből könnyen kiszökhetsz, nem hiszem hogy foglalkoznod kéne a sráccal, mert könnyen újra törheted a szívét.
Márpedig a tag elég rendesnek tűnik, kár lenne egy ilyen ember lelkivilágát elfuserálni.
Ha szereted, vele maradsz. Segíted.
ha kedveled, békén hagyod. Azzal nem ártasz neki.
Bocs kérdező, egy kicsit a te pártodat is fognom kell és nem tudom ezzel a hozzászólással szívni a véredet. Ha hiányzik szólj és folytatom ;)
Azért a kérdezőt is megértheted. Van egy srác, szakított a barátnőjével, nincs túl rajta és már randizgatna a kérdezővel. Ők még csak ismerkednek, semmi őrült szerelem hogy harcoljon vagy bármit tegyen érte.
Feltételezzük a legrosszabbat: összejönnek, a kislányt elvarázsolja a srác, 1-2 hónap múlva a srác visszatáncol az exhez, majd a kérdező magábaroskadva sír a szobájában.
Én sem lennék más lelki szemetesládája és kötele hogy vagy kilábal az exből vagy visszamegy. Csak és kizárólag kérdező bukhat a dolgon.
Lehet hogy szakítottak, gyorsan friss hús kellett, hiányzott az ex, megpróbálta visszakönyörögni magát, de nem jött be, most megint rárepül a kérdezőre és csak idő kérdése hogy az ex dobjon egy sms-t.
Elég ratyi úgy párkapcsolatban lenni hogy attól félsz mikor bukkan fel az ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!