Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok ilyen Nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok ilyen Nőt?

Figyelt kérdés

Sokat adok a kinézetemre(egészséges táplálkozás, edzés), nyitott személyiség vagyok, ezért bőven rendelkezem önbizalommal. Ennek "köszönhetően" nem jelent problémát számomra, hogy az igazán "csinos"/dekoratív lányoknál kezdeményezzek. Ezzel ugye nem is lenne probléma, sőt.. csak itt jön a hiba..

Én olyan lányra vágyom, aki ragaszkodó, nagyon figyelmes(túlságosan), stb. Szóval egy olyan lányt kell elképzelni akit le sem tudsz magadról vakarni.

Persze ez a férfiak túlnyomó részét zavarná, de nekem ez a vonzó egy nőben.

Az eddigi barátnőim szintén nagy önbizalommal rendelkeztek, simán megálltak a saját lábukon is. Nem éreztették, hogy nélkülem nem érnének semmit. Ebből következtetek arra, hogy az önbizalom összefüggésben áll ezzel a magas fokú ragaszkodással. Csak ellentétesen. Nagy önbizalom = Önállóság, Kevés önbizalom= nagy ragaszkodás.

Gondolkoztam azon, hogy mi lenne ha egy "átlagosabb" kinézetű lánynál kezdeményeznék, talán sokkal jobban értékelne, és megkaphatnám tőle ezt a viselkedést. Az első próbálkozásoknál furcsálva tapasztaltam, hogy nem is olyan könnyű az ilyen lányokat meghódítani. Mind azt hiszi, hogy csak kiakarom használni..

Persze a végén sikerült a hódítás, de az eredmény elmaradt. Az elején bizakodtam, hiszen ragaszkodóak voltak, de ahogy egyre jobban bíztak bennem, biztosabbnak érezték az egész dolgot, megváltoztak. Megnőtt az önbizalmuk, és átalakult az egész kapcsolat olyannná, mint amikben anno részem volt. Vagyis a végeredmény csak annyi lett, hogy leadtam a mércét a kinézetet tekintve.

Nem hiszem, hogy egyedül lennék ezzel az érzéssel/helyzettel, hogy igazán ragaszkodó Nőre vágyok. Olyanra aki mindig keres, aki minden percét velem akarná tölteni, aki bármit megtenne nekem bármikor. Persze ezt az egészet kölcsönösen képzelem el.

Nem akarom tovább szaporítani a szót szóval, akinek sikerült, hol/hogy talált ilyen Nőt?

2016. dec. 6. 21:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Nem éreztették, hogy nélkülem nem érnének semmit."

Ha ezt átgondolnád úgy, hogy "nem éreztették, hogy velem kiteljesednek", akkor még lenne realitása.

2016. dec. 7. 14:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Magas EQ, jó kommunikációs képesség, szeretetéhség, önzetlenség, empátia, ezekre figyelj. A többi amit írsz, hogy önbizalom, meg magabiztosság, csak részben függ össze. Az sem mindegy milyenek voltak a lány eddigi tapasztalatai, exek pl. Vagy a családi kapcsolat milyen, mik a minták. És az sem mindegy te mit adsz, mi miatt változik meg mindenki melletted? Te is önzetlen vagy, figyelmes, ragaszkodó, odaadó, bújós? Kétoldalú dolog ez is. Magamból kiindulva, ha azt látom a másik nem értékel, akkor én sem fogok hozzá ragaszkodni.
2016. dec. 7. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!