Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nagyjából milyen anyagi helyzetet vártok el egy 30-as nőtől ismerkedéskor?
ugyanazt amit ő elvár tőlem!
Mivel ha az elvárásait saját maga képtelen teljesíteni, akkor mi alapon várhatja el azt bárki mástól?
Még nem voltam randin, az ilyenre csak úgy rá lehet kérdezni?
Kivel élsz? Ki tart el? Stb.
Mivel én sem vagyok milliárdos, ezért nyilván fordítva sem várom el. Éljen külön a szülőktől, és legyen egy állandó munkahelye, tudjon önállóan megélni belőle. Semmi más nem kell ebben a korban szerintem. A többit össze lehet hozni közösen. Az autó egyáltalán nem feltétel, nincs semmi szégyen abban, ha valaki tömegközlekedik, én is sokáig utaztam úgy. Ráadásul pont úgy választottam autót, hogy akkor is megfeleljen, ha már családot alapítok valakivel. Bár eddig úgy néz ki, elég felesleges volt erre gondolni. :D
30F
Én nem aszerint választok, hogy milyen az anyagi helyzete, de ezt fodítva is elvárom (átlagosan megvan mindenem, de nem luxus). Ami szerintem alááshat egy kapcsolatot, ha a túl nagy a különbség, mert akkor már nehezen hihető, hogy ez nem befolyásol.
Az anyagi helyzet viszont nem a vagyontól függ, hanem hogy hajlandó-e megdolgozni azért, ami a saját igénye, tehát hogy ne várja el, hogy valaki más tartsa el, illetve ne legyen magasabb elvárása, mint amit maga is meg tud teremteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!