Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elhívok egy lányt találkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhívok egy lányt találkozóra, akkor ő tudni fogja, hogy ez randi? 27/F

Figyelt kérdés

3 hete ismerkedünk neten, személyesen még nem találkoztunk.

Picikét bókoltam már neki óvatosan.

Most, hogy már kicsit több időnk van, felvetettem neki, hogy találkozhatnánk. Igent mondott.

De elkezdtem azon gondolkozni, hogy csak nem gondol baráti találkozóként rá.

Szerintetek?

2016. dec. 6. 12:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem társkeresőn. Viszont régebben is meg akart ismerni közelebbről csak akkor nekem barátnőm volt.

Rámírt és elkezdtünk beszélgetni. Először én is sem úgy gondoltam rá, mint barátnő jelölt. Viszont minél többet beszélgettünk, annál jobban megkedveltem. Most már komolyabban foglalkoznék vele.

De tényleg félek tőle, hogy esetleg félreértjük egymást.

Hogy adjam a tudtára, hogy ez nem baráti csevej lenne?

2016. dec. 6. 19:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Már jártam így, hogy én randinak tekintettem egy találkozást, a másik fél meg nem. Mégsem gondolom, hogy ezt előre le kéne tisztázni. Főleg úgy, hogy még nem is láttad élőben, nem voltál a közelében, nem hallottad a hangját, nem tudod, milyen illata van, stb. Szóval hogy tudnád-e szeretni partnerként vagy nem. Így pedig szerintem semmi értelme bekategorizálni a találkozást. Közben úgyis kiderül. Viszont ha találkoztok és bejön neked, akkor egyértelműsítsd, hogy szeretnéd még látni, közeledj hozzá, hogy ne barátként gondoljon rád.
2016. dec. 6. 21:08
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, megfogadom :)

Bár én nem értem, hogy a lányok miért akarnak idegen vagy fél idegen emberrel barátkozni....

2016. dec. 6. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez is kiderül majd. Részemről akikkel neten ismerkedtem elég hosszú ideig (és nem társkeresési céllal), azoknak a 90 %-a nem jött el a megbeszélt találkozóra. A 10 %-kal (2 ember) összejöttünk.
2016. dec. 6. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!