Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha elhívok egy lányt találkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elhívok egy lányt találkozóra, akkor ő tudni fogja, hogy ez randi? 27/F

Figyelt kérdés

3 hete ismerkedünk neten, személyesen még nem találkoztunk.

Picikét bókoltam már neki óvatosan.

Most, hogy már kicsit több időnk van, felvetettem neki, hogy találkozhatnánk. Igent mondott.

De elkezdtem azon gondolkozni, hogy csak nem gondol baráti találkozóként rá.

Szerintetek?

2016. dec. 6. 12:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ki fog derülni, nyilván azért megy el, mert ismerkedni szeretne és nem egy üzleti találkozóra.
2016. dec. 6. 12:52
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Ha egy férfi meg egy nő ismerkedik, akkor a személyes találkozóra általában randiként tekintenek, csak ezt nem szereti senki sem kimondani így előre. De ha most fogtok először személyesen találkozni, akkor az majd ott és akkor fog eldőlni, amikor találkoztok, hogy tényleg randi lesz-e, vagy mégsem jön be az egyiknek a másik és akkor csak szimpla baráti beszélgetés lesz, bókok, célozgatások nélkül.
2016. dec. 6. 13:10
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Igen 18 éves kor fölött, ezt mindenki randinak titulálja, ha két különböző nemű ember elkezd ismerkedni egymással, először írásban, majd szóban, élőben.
2016. dec. 6. 13:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nagy valószínűséggel egy üzleti találkozóra fog gyanakodni, amelynek keretében te 20 éves, leértékelt porszívógépeket kívánsz majd neki eladni arcpirító áron.
2016. dec. 6. 13:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

figy, nem tudom miért kell ennyire puhatolózni meg óvatosan bókolgatni.

Mond ki nyíltan, hogy randira hívod. Ennek két eredménye lehet:

1: tudta, hogy randira hívtad, már igent is mondott

2: most esett le, hogy nem csak baráti találkozót akarsz és utána eldönti, hogy így is belemegy, vagy nem. Ha nem, akkor úgy sem akart veled randizni.

ERGO

NEM VESZÍTESZ SEMMIT!!!

2016. dec. 6. 13:27
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg jobb első körben baráti találkozónak tekinteni, amiben benne van a folytatás lehetősége is. Én legalábbis minden netes találkozómra úgy mentem, hogy BÁRMI lehet, barátság is, vagy párkapcsolat is, attól függően, hogy mennyire passzolunk egymáshoz élőben. Ha úgy mentem volna, mint randira, akkor bizony sokszor csalódnom kellett volna... egyébként ténylegesen volt is több olyan netes ismerkedésem, amiből barátság lett.
2016. dec. 6. 13:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Egyetertek az utolsoval, kezeld inkabb ugy, mint egy sima, celtalan ismerkedest, meg nem is lattad eloben, lehet, sot valoszinu, hogy teljesen mas, mint amilyennek elkepzelted.
2016. dec. 6. 15:15
 8/14 A kérdező kommentje:

Eléggé megkedveltem az az igazság. De akkor próbálom nem randiként felfogni, ahogy tanácsoltátok.

Köszönöm a válaszokat :-)

2016. dec. 6. 15:19
 9/14 Sateenkaari ***** válasza:
Érdekes válaszok :)
2016. dec. 6. 15:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy ismerkedtetek meg. Ha konkrétan párkerssési céllal, társkeresőn vagy egyéb ilyen helyen akkor randi. De ha csak úgy "véletéenül" akkor azért felvilágosíthatnád a lányt.
2016. dec. 6. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!