Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor volt a legutóbbi randid, és hogy sikerült?
Januárban. Interneten ismertem meg, nagyon jól alakult. Boroztunk egy hangulatos helyen, jól elbeszélgettünk, úgy éreztem, tényleg megvan az összhang. Hamarosan újra találkoztunk, akkor már egymást átölelve búcsúztunk el, szájra puszival...
Utána ghostolt és összejött mással rá pár napra. Na, bumm. Nem tudom, hogy én fogom-e ki a rossz nőket, de életem első szerelme megcsalt, miközben miatta otthon feküdtem betegen, a legutóbbi exem elkezdett kamuzni, hogy terhes tőlem, utána meg ez a randi. Na mindegy.
Szeptemberben. Minden jól ment, míg elő nem húzta az ex aktákat...
Mondta, hogy azért attól megkímél, hogy sorrendben elmondjam, hogy kivel és mi volt ("de kedves..."), de számoljak be az utolsó háromról.
Nagyon kikeltem magamból, de nem mutattam. Aztán utána két órán keresztül a volt feleségéről beszélt (nem tudtam, hogy volt neki), hogy miért lett vége. Mindezt olyan körítésbe csomagolva, hogy negyed óráig ecsetelt egy-egy szitut, hogy ha a párja lennék, akkor ezt hogyan reagálnám le?
Majd a végén mindegyikről elmondta, hogy a volt felesége mit csinált. A legdurvább sztori az volt, amikor arról beszélt, hogy szerelmet vallott egy közönségnyi idegen ember előtt, és megkérdezte, hogyan érintene egy ilyen engem. Majd elmondta, hogy az exfeleség hogy reagált.
Nem lett több randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!