Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti a komoly párkapcsolatot, vagy a szexkapcsolatot részesítitek előnyben?
Komolyat részesítettem előnyben mindig, csak nem minden partner volt alkalmas rá, így volt, akikkel csak egy menet volt, aztán kerestem tovább a komolyat, ami èr is vmit.
28N
Egyiket sem. Nem akarok kapcsolatot se ilyet, se olyat!
31/Nő
Soha nem volt egyéjszakás vagy szexkapcsom. Mindig hosszútávú kapcsolataim voltak. Jelenleg férjnél vagyok 10 eve.
31n
Szerintem a többség, aki úgy is azt írta, hogy komoly, az ilyenek nagy százaléka jár pórul a kapcsolatokkal, mert beetetik a pasik, hogy mennyire is komolyat keresnek, hogy komoly kapcsolatra vágynak, aztán meg később a nő pofára esik, hogy ja, csak szexre kellettem.
Amúgy meg választól függetlenül, komoly kapcsolatban is ugyan úgy van szex, normál esetben szexkapcsolatnál meg ugyan úgy egyel jár össze az ember. Vagy legalább is én azt tartanám normálisnak, hogy egyel legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!