Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem zúgtam belé, ez baj? Alul
Figyelt kérdés
Van egy lány akit már régóta nézegetek , hogy milyen szép , és nem rég volt 1 buli ahol összebarátkoztunk . Megadta a számát , mail-jét.Meg volt az első randi , és nagyon szimpatikus , nagyon tetszik , de NEM vagyok belé szerelmes.
Szerintetek hagyjam a francba , vagy randizzak még vele , hátha belé szeretek ? ( rendes barátnőnek "szánnám" )
2010. máj. 1. 10:42
1/8 0688 

válasza:

hát szerintem ezt nem nekünk kell eldönteni... hát ha úgyérzed lehet még belőle valami akkor folytasd hameg nem akkor meg hagyd sztem...
2/8 anonim 

válasza:

Az egy baromság, hogy elsőre bele kell szeretni. Naná, hogy randizz még vele, ismerjétek meg egymást - főleg, hogy komoly barátnőnek szánod.
3/8 anonim 

válasza:

Mennyire vonzódsz hozzá pl szexuálisan?
Ha szerelmes szeretnél lenni,és úgyérzed erre nincs sansz(bár én adnék még 2-3 randit az ügy érdekében),akkor keress mást...aki elsőre úgy megfog.
4/8 anonim válasza:
tényleg hülyeség az h egyből bele kell szeretni a csajba. ez nem megy így pikk-pakk. haggy időt a dolognak és majd meglátod h szerelmes leszel e. ha sok ideje vagytok már együtt de nem vagy szerelmes akkor haggyad.
5/8 anonim 

válasza:

Kort kérdezhetek?? én 15/f és van1 csaj.. eléggé jó barátok vagyunk.. ill voltunk xD nem voltam bele szerelmes elég sok ideig majdnem 1 év.. és utána jöttem rá h húú milyen jó csaj.. és még járnais velem.. ezt nemlehet kihagyni:) szal idövel megszereted:D HIdd el:D És NE HAGYD 1 jó csajért mindent megkell tenni!!! ugyis szerelmes leszel belé:)
6/8 anonim 

válasza:

hány éves vagy? Lehet, hogy még nem jött meg az az érzés, én is ilyen voltam 12 évesen volt egy 14 éves csajom, nagyon bomba nő és nem voltam belé szerelmes csak tetszett...
7/8 anonim 

válasza:

12évesen 14éves csaj? O.o joh..xD 11éves haweromnak 14éves csaja lehetne xD de az fura:) Nekem az idösebb csajok jönnek be
8/8 A kérdező kommentje:
14 vagyok :)
2010. máj. 4. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!