Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akibe totál bele zúgtam, de nem tom, hogy ő is szeret-e engem. Mit csináljak, mert ez így megy két éve?
Szia! Szerintem mondd meg neki. Vagy csak célozgass rá és a reakciójából tudni fogod, ő mit érez. Mert ez így nagyon rossz, hogy nem tudod, mi a helyzet (2 éve! - nem semmi).
De előtte készülj fel rá, hogy mi van ha nemet mond!!! Ez nagyon fontos. Én elkövettem azt a hibát, hogy nem készültem fel a negatív válaszra, pedig biztos voltam benne, hogy neki is tetszem. Utána pokoli érzés volt. Ne kövesd el ezt a hibát!
Mindenképpen tudasd vele! Lehet, hogy csak bátortalan - vagy még nem gondolt rád "úgy". Egy fiú általában nem fogja olyan jól a ki nem mondott jeleket, mint egy lány.
De ne úgy tedd, ahogy az egyik hozzászóló! Elsőnek hívd el valahova (kirándulni, társaságba)... még ne kettesben. Vagy egy étterembe.
Ha eljön, tuti, hogy érdeklődik. Csak beszélgetni kell vele egy kicsit, és időt hagyni, hogy elgondolkozzon. Mesélj magadról, kérdezd őt is és hagyd, hogy meséljen. Ebből talán azt is láthatod, hogy csak az alkalmat ragadta meg, vagy tényleg érdeklődik.
Egy fiúnak is kell idő... ha nem ő kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!