Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sokáig húzom a találkozót?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokáig húzom a találkozót?

Figyelt kérdés

Elkezdett velem beszélgetni egy lány. Kb 2 hete beszélünk. Először nem akartam tőle semmit, de aztán nagyon megkedveltem.

Most nagyon sűrű hetei voltak és lesznek. Munkahelyet váltott, itt vizsgáznia kell nemsokára és erre tanul plusz szombatonként egyetemre jár, szóval nincs sok ideje.

Ezeknek fényében csak mostanában hívtam el találkozóra, de azt is úgy hogy a vizsgáit követően, amik jövő héten lesznek.

Sokáig húzom a találkozót? Tetszik a lány kívűl-belül, nem szeretném elrontani.

Persze igazából nem rajtam múlt, mert pont a legrosszabb időszakban kezdtünk el ismerkedni.

2016. dec. 3. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hùzod sokàig, inkàbb joleshet neki, hogy figyelmes vagy. Persze mikor lebeszélted, mondtad neki is, hogy rà vàrsz, nem?
2016. dec. 3. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
A találkozónk időpontját eleve a vizsgái utánra időzítettem. Közben beszélgetünk, amikor ráér és nem tanul. Szerintem ebből tudja, hogy várok rá és megértem.
2016. dec. 3. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Sinen vagy.
2016. dec. 3. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. dec. 3. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem nőként ez sok tökölés lenne... Egy félóra-óra kávéra abbahagynám a nagyon fontos teendőimet, ha elhívna egy olyan férfi, aki tetszik nekem. És ehhez tényleg nem egy egész napos program kell, csak hogy tudjam tényleg akar-e látni vagy csak az időt húzza.
2016. dec. 4. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!