Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Apró dolgok ezek, vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apró dolgok ezek, vagy jogosan villog a vészjelző a fejemben?

Figyelt kérdés

A pasi akivel ismerkedek ( 38 éves), különböző politikai és híroldalakon kommentel,tele vannak olyan kifejezésekkel a hozzászólásai,hogy hazafias, meg cigány, meg zsidó... szóval lehet látni, hogy nagyon határozott véleménye van ezekről a dolgokról.Erősen támogatja a jobbikot. Én annyira értek ehhez az egészhez, mint tyúk az ábácéhez. Én mondjuk nem vagyok rasszista, bár tény, h vannak emberek akiktől megtartom a távolságok. Határozottan kifejti az álláspontját, és elég vulgáris szavakat is használ néha.

Velem még nem beszélt politikáról, és rondán sem. De kicsit mintha egészségtelen hozzáállása lenne a dolgokhoz, például a harmadik v negyedik levélben azzal jött,hogy mit hogyan szeret (szexben), én nem értettem, hogy miért ír ilyent, erre azt mondta, hát mire a találkozáshoz jutunk, már izgatottak leszünk, hogy mit csinálunk a másikkal. Mondtam, hogy komoly kapcsolatot keresek,azt mondta ő is, de ez nem zárja ki, h mint férfi és nő viszonyuljunk egymáshoz. Viszont amikor be akarok számolni magamról, akkor visszaír, hogy ne ilyen hosszú leveleket...inkább folytassuk, mint férfi és nő, és ráérünk majd élőben ismerkedni. ( két hét múlva utazok vissza, azért nem tudtunk még találkozni).

2016. dec. 3. 01:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan villog a vészjelző igen.

Ezt így hogy konkrétan leírja mit szeret a szexben... hát szerintem elég meredek. Én tuti nem hozakodnék elő ilyennel, nem férfihoz méltó. Meg kicsit önző is... Ő mit szeret...és veled mi lesz? Na mindegy.

2016. dec. 3. 01:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem, hogyan tudod komolyan venni az ilyen szinvonalon velemenyt nyilvanito embereket. Szanalmas...
2016. dec. 3. 07:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen neten fröcsögő kommentnácik általában rendkívül buták és primitívek, a valódi életükben frusztrált, semmirekellő, kicsinyes, dühös, sikertelen emberek.

Mindenezeken felül még gyávák is, akármennyire is nagy a pofájuk a fórumokon. Gyávák, hogy szembenézzenek azzal, hogy miért egy rakás sz*r az életük és küzdjenek és változtassanak rajta, a bátorságukból csak a netes zsidózásra futja, így vezetik le az agressziójukat.

Illetve, ha találnak egy gyenge jellemű, szolga-mentalitású nőt maguk mellé, akkor onnantól ő is az agressziót levezetésének eszköze lesz.

Szóval igen, jogosan villog a vészjelző a fejedben.

2016. dec. 3. 08:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Hogyan tudtál beleszeretni egy olyan alakba, mint aki a kérdésedben szerepel, és akivel még csak nem is találkoztál?

Mielőtt bárkivel is ismerkednél, rakj rendet a fejedben, mert iszonyítos helyzetekbe fogsz keveredni iszonyatos pasikkal.

2016. dec. 3. 09:07
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen és hasonló kérdéseknél, feltevéseknél kezdek el azon gondolkodni, hogy a "Nők korábban érnek mint a férfiak" általánosságban nem áll fent.
2016. dec. 3. 09:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"harmadik v negyedik levélben azzal jött,hogy mit hogyan szeret (szexben)"

-nálam ez már olyan ok lett volna, hogy biztos megszakítom vele a levelezést, azért az durva, hogy egy vadidegennek, akivel még nem találkozott már azt ecseteli, hogy mit szeret és hogyan..)

"Viszont amikor be akarok számolni magamról, akkor visszaír, hogy ne ilyen hosszú leveleket...inkább folytassuk, mint férfi és nő..."

-Magyarul:

Nem érdekel, hogy mi van veled, add a p*nát és haladjunk....

csak ha még nem esett volna le...

31 N

2016. dec. 3. 09:48
 17/17 anonim ***** válasza:

"hát mire a találkozáshoz jutunk, már izgatottak leszünk, hogy mit csinálunk a másikkal"

No comment.

LOL

2016. dec. 3. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!