Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Létezik megbízható szénmonoxid...

Létezik megbízható szénmonoxid vészjelző?

Figyelt kérdés
A mai napon vettünk egyet egy hipermarketben, kb. 2500 Ft-ért. A tesztgomb 3 mp.ig történő megnyomásával nem adott ki sípoló hangot, de szabályosan villog. Azóta kb 2 óránként elkezd sípolni. Nos kétlem hogy ennyiszer elértük volna a kritikus értéket :( Valakinek pozitív tapasztalata?
2013. febr. 16. 00:42
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem szabad az Aldis szart megvenni, csak azért mert az az olcsó. Honeywell a tuti.
2013. febr. 16. 02:30
 2/7 anonim ***** válasza:
34%
Mit vártál egy teszkó gazdaságos kakitól? Tejóég....
2013. febr. 16. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha teszt gomb a készülék áramköreinek működőképességét jelzi. Ha az eredmény nem megfelelő, akkor a készülék hibás, vigyétek vissza, mert jár a 3 napos cseregarancia.
2013. febr. 16. 07:34
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

Nincs különbség a tescós és a márkás közt akármilyen hihetetlen.Van bennük egy azonos elvek és szabályok szerint készült elektronika ami vagy működik vagy nem.

Ennek az elektronikának a működését a teszt gomb segítségével ellenőrizheted-a CO érzékelő működést én füst ráfújásának segítségével szoktam ajánlani ugyanis az jelentősen emeli CO szintet.

Ha e kettő működésében rendellenességet tapasztalsz rossz tehát kuka-esetedben pedig csere mert 3 napos cseregarancia érvényes rá akárhol vetted!

2013. febr. 16. 08:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Auchanban vettuk 2500 korul volt. Pont az elektronika miatt nem gondoltam hogy rossz lehet de arra jo volt hogy nyugtalanul aludtunk. Nem mernem rabizni az eletem.

A honeywell merre kaphato es mennyibe kerul?

Kemencevel futunk es elvileg jol szellozik es a lakast is surun szelloztetjuk. De azert kell egy ilyen kutyu mindenkepp.

2013. febr. 16. 10:09
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Én is a Honeywell-t tudom ajánlani. Nem véletlenül vállal 6 év garanciát a termékeire. Ugyanakkor az olcsóbb készülékek között is van megbízható, de sajnos sokan nem tudják, hogy ezeket 2-3 évente cserélni kell, mivel elszennyeződik az érzékelő szenzor. A drágábbak 6-7 évig is bírják, általában ennyi idegig bírja a bennük lévő nem cserélhető elem is (a mi biztonságunk érdekében nem cserélhető). Ráadásul az olcsóbb típusoknál bizonyos esetekben előfordulhat (pl. hajlakk, spray-k) téves riasztás is, ami csökkenti a biztonságérzetünket.

A Praktikerben jelenleg 13 990 HUF a Honeywell SF450EN. Ez 6 évre számolva havi kb. 194 forintot jelent. Ennyit szerintem bőven megér a családunk biztonsága.

2013. febr. 16. 17:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Abszolut megéri! Ha kiválóan működik akkor meg pláne.
2013. febr. 17. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!