Létezik megbízható szénmonoxid vészjelző?
Nincs különbség a tescós és a márkás közt akármilyen hihetetlen.Van bennük egy azonos elvek és szabályok szerint készült elektronika ami vagy működik vagy nem.
Ennek az elektronikának a működését a teszt gomb segítségével ellenőrizheted-a CO érzékelő működést én füst ráfújásának segítségével szoktam ajánlani ugyanis az jelentősen emeli CO szintet.
Ha e kettő működésében rendellenességet tapasztalsz rossz tehát kuka-esetedben pedig csere mert 3 napos cseregarancia érvényes rá akárhol vetted!
Auchanban vettuk 2500 korul volt. Pont az elektronika miatt nem gondoltam hogy rossz lehet de arra jo volt hogy nyugtalanul aludtunk. Nem mernem rabizni az eletem.
A honeywell merre kaphato es mennyibe kerul?
Kemencevel futunk es elvileg jol szellozik es a lakast is surun szelloztetjuk. De azert kell egy ilyen kutyu mindenkepp.
Én is a Honeywell-t tudom ajánlani. Nem véletlenül vállal 6 év garanciát a termékeire. Ugyanakkor az olcsóbb készülékek között is van megbízható, de sajnos sokan nem tudják, hogy ezeket 2-3 évente cserélni kell, mivel elszennyeződik az érzékelő szenzor. A drágábbak 6-7 évig is bírják, általában ennyi idegig bírja a bennük lévő nem cserélhető elem is (a mi biztonságunk érdekében nem cserélhető). Ráadásul az olcsóbb típusoknál bizonyos esetekben előfordulhat (pl. hajlakk, spray-k) téves riasztás is, ami csökkenti a biztonságérzetünket.
A Praktikerben jelenleg 13 990 HUF a Honeywell SF450EN. Ez 6 évre számolva havi kb. 194 forintot jelent. Ennyit szerintem bőven megér a családunk biztonsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!