Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtünk egy barátommal. Szex után kérdeztem hogy ennyi volt vagy lesz folytatás. Azt mondta; majd alakul. Ebből mire számítsak?
Figyelt kérdés
2016. nov. 30. 08:23
11/14 anonim válasza:
#10, végre leírja egy nő is hogy mi a szitu. Pacsi.
12/14 anonim válasza:
10-es mindjart kapsz majd a kerdezotol te is egy szinvonalas uzenetet, mint en kaptam miutan leirtam ezt neki :'D. De amugy minden szavad a helyen van. Sokaknak el kene olvasniuk itt...
13/14 rrrrrreennnnn válasza:
12! Alig várom,imádok ilyenek után privátot kapni. :)
Àltalában nagyot nevetek rajta,ugyanis egy szó nem sok,de annyi sincs bennük helyesen leírva.
De most lehet,hogy a kérdező elment főzni. Ja,vagy az sem megy? Ő is azon nők táborát erősíti,akik itt a gyk-n egy borsólevest nem tudnak elkészíteni,csak tucatrongyba vágni magukat és szexelni?
Ohhh... Nem írom le,mit csinálnék az ilyen "nőkkel!"
Na de ne irigykedjünk már:O
14/14 anonim válasza:
Szerinted kinek kell olyan barátnőnek, aki kapcsolaton kívül is könnyen megkapható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!