Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat hogy alakul ki?
Elkezdtünk randizni, két hónap alatt le is feküdtünk. Azóta lelkesebb ha szexről van szó, közös program már nyűg neki. Nekem kéne programot kitalálni? Kiakadtam,mondtam akkor keressen mást ha csak ezt akarja. Azt mondta rám hagyja, legyen amit akarok csak ne akadjak ki. De nekem teljesen elment a kedvem tőle. Mit kéne csinálnom? Eléggé elbizonytalanodtam.Azt hittem az első pár hónapban még van romantika, udvarlás főleg hogy teljesen még nem ismerjük egymást. Mit kéne csinálnom?
25F(ő) 23L(én)
Ennek a srácnak csak arra kellesz, csak du.gni akar. Hogy lehetsz ilyen naiv 23 éves létedre?
Bocsi, nem bántani akarlak, de ez világos mint a nap.
"Azt hittem az első pár hónapban még van romantika"
Nem csak az elején, hanem ameddig jó a kapcsolat, van romantika, és egyre több.
Csak szexre kellesz neki, ha ilyen passzívan viselkedik, nem alakul ki több, nem a te hibád.
Nem csak arra kellesz neki, de viszont hamar belekényelmesedett a kapcsolatba, az biztos. Gondolom nem oylan típus, akinek gyutacs van a fenekében, hogy mindig menjen ide-oda.
De nem értem, hogy miért nem jó, ha te találsz ki programot?
A baj amúgy akkor lenne ha mondjuk mondanál neki valami programot, amire az lenne a reakciója, hogy ő inkább csak döglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!