Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korombeli, vagy hozzám hasonló korú lányok. Kérhetek véleményt?
2016. nov. 29. 22:12
21/29 anonim válasza:
Én szeretem a hosszabb hajú pasikat, de neked szerintem jobban áll a rövid (a 2 kép alapján).
22/29 anonim válasza:
Azért megnyugtatóak a válaszok, ezek szerint, én DiCaprio szinten vagyok..
23/29 anonim válasza:
Azt kérted őszintèn. Az arcoddal semmi baj, de nekem nagyon nem tetszik a hosszú haj, nem férfias.
24/29 anonim válasza:
Nekem maga az a stílus nem jön be, amit a hosszú haj magában foglal egy srácnál. A röviddel helyes vagy.
25/29 anonim válasza:
A hosszú és rövid haj is jól áll szerintem. Helyes arcod van. A fotózás pedig király!
26/29 A kérdező kommentje:
Rólam kértem véleményt, nem arról, hogy ki mit gondol a hosszú-rövid hajról fiúknál :) Persze azt is meghallgatom, csak nem értem valaki miért veti meg rögtön azt a srácot, akinek nem rendszeresen nyírt haja van, hanem hagyja megnőni.
A többieknek is köszönöm, jól esett ez a kis önbizalom növelés ezek után. (Egy 5 éves kapcsolatom ért véget pár hete, a jegygyűrűt is visszakaptam.)
2016. dec. 9. 22:59
28/29 anonim válasza:
Szerintem pont a hosszú haj jó neked. Le ne vágasd!
29/29 anonim válasza:
A rövid haj határozottan jobban áll,és szép bicepszed van.Nőnél se áll jól,ha 5 szál hajat hónalj alá növeszt.Mivel csak a fél arcodat láttam,kasz egy 7/10es értékelést,mert profilból arcra szimpi voltál.Ha többet láttam volna,az lehet,felhúzná az értékelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!