Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korombeli, vagy hozzám hasonló korú lányok. Kérhetek véleményt?
Nem rossz, helyes vagy. Nekem a második kép jobban tetszik.
A hosszú haj nelem személy szerint nem jön be, de mindenkinek más az ízlése.
A borosta szerintem jól állna, kipróbálhatnád :)
Ha pontoználak, akkor 10/7-8 pontot adnék :)
Nekem semmi kifogásom a hosszú haj ellen, de szerintem neked a rövid jobban áll. Legalábbis, a fotózós képeden jobban nézel ki.
Egyébként szerintem helyes vagy.
"Nem szoktam borostát hagyni, de a szakáll helyén lehet, hogy fogok+
mert hol máshol lehetne mint a szakáll helyén öregem :)
eyébként idősebb ffi, megnyugtatlak, hogy idővel majd kinövöd ezt a "én egy hosszú haj vagyok, ez a személyiségem " kezdetű ökörséget. Legalábbis illene valami öszetettebb karaktert növesztened séró helyett.
"Legalábbis, a fotózós képeden jobban nézel ki. "
Föleg hogy pont a fotózós részen nem látszik sem a szeme, sem az orra, de nyilván több derül ki az arcáról mi? :) Viszont az izmos karja és válla valóban látványosabb azon a képen.
#13, miért, szerinted csak a fiatalabb korosztálynak van hosszabb haja? Ez baromság, amit most te írsz.
Az egyik legjobb fotós haveromnak félhosszú haja van, ami rasztásított, szóval még hosszabb lenne. Inkább te nődd ki ezt a fikázást, meg a "férfi embernek rövid a haja"-dolgot.
szerintem meg a hosszabb haj jobban áll neked :) karakteres arcod van, nem rossz :)
25L
Tök helyes vagy, kár hogy fiatalabb tőlem. :D Lecsapnék rád. :D
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!