Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, mit akarhat tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik, kb. egy hónapja minden nap beszélünk. Egyszer találkoztunk, amit nem tudom, nevezhetek-e randinak, én hívtam meg őt és úgy éreztem, jól sikerült. Volt egy másik alkalom is, amit szintén én vetettem fel, de ezt elutasította, mert más programja volt akkorra.

Az a bajom, hogy fogalmam sincs, hányadán állunk, egyszerűen nem tudom őt értelmezni. A beszélgetéseinket szinte mindig ő kezdeményezi, így nem hiszem, hogy az lenne a gond, hogy nem érdeklem, illetve mivel kétszer is meghívtam már valahova, azt sem tartom valószínűnek, hogy úgy érzi, ő nem érdekel engem.

Nagyon szeretnék vele megint találkozni, de ezek után már nem merem megint én erőltetni a dolgot. Van ötletetek, mit tehetnék?

2016. nov. 29. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha tényleg érdekled, és fontos neki hogy lásson téged, fel fogja dobni az ötletet ne aggódj. Ne engedj a kísértésnek, ő a férfi most tegyen kicsit ő lépéseket feléd, mert egy idő után elbízhatja magát tudván hogy te úgyis ugrasz minden szavára. Csak lazíts :)
2016. nov. 29. 20:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, dumáljatok még, de találkozást ne kezdeményezz, várd meg míg ő fog. Ha ő is akar valamit, akkor meg fog hívni. Ha nem, akkor csak barátkozni akar, vagy ami esetleg rosszabb, csak "talonban tart".
2016. nov. 29. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!