Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mond ellent folyamatosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond ellent folyamatosan magának a nő?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akibe teljesen bele voltam zúgva, még most is érzek iránta valamit, de mivel viszonzatlan így szép lassan el kéne felejtenem. Csak hogy képtelenség, mert egy helyen dolgozunk. Én mindent őszintén elmondtam neki, őrá viszont ellentmondások jellemzőek. Egyszer azt írja, hogy nagyon szeretné hogy továbbra is jóban maradjunk annak ellenére, hogy nem lehet köztünk semmi, én meg mondom hogy részemről oké és tényleg úgy állok hozzá, ő viszont úgy néz rám mint a véres rongyra és nagy ívben elkerül, amikor odamegyek hozzá, vagy keresem a társaságát kijelenti ,hogy zaklatom. Vagy például régen munka közben mindig együtt ebédeltünk és ő maga írta egyik nap, hogy szeretné ha megint együtt kajálnánk és tényleg elmentünk kajálni egyszer, majd utána következő nap amikor odamentem hozzá kijelentette, hogy többé nem akar velem kajálni. Most komolyan, mire jó ez a cirkusz? Tényleg kedvelem őt és szeretném ha normális haveri kapcsolat lenne köztünk, semmi mást nem akarok tőle már rég rendeződött volna a viszonyunk ha nem csinálná ezeket a folyamatos ellentmondásokat. Egyik nap kedves, másik nap bunkó ez megy már hetek óta és ha konkrétan megkérdezem, hogy mondja meg őszintén, ha azt szeretné ,hogy ne beszéljünk többet, akkor mindig azt mondja, hogy hogy gondolhatok ilyet, hát ő szeretne jóban lenni velem.
2016. nov. 27. 20:09
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem százas szerintem. Talán mániás depresszió lehet. Ha te nem adtál rá okot, hogy így viselkedjen veled akkor akkor erre tudok gondolni.
2016. nov. 27. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Valami gikszer van az agyával. Kerüld, jó messzire...
2016. nov. 27. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Drámakirálynő. unalmas az élete ezért csinálja magának a drámát, nagy ívben kerülni kell.
2016. nov. 27. 20:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Pedig nem vagyunk gyerekek, mindketten közel a 30-hoz.

Az fordult még meg a fejemben, hogy ő nem akar engem kétségek között tartani, csak nem tudja jól kifejezni magát és legbelül annak örülne a legjobban ha soha többé nem találkoznánk, csak nem meri megmondani, mert nem akar megbántani.

2016. nov. 27. 21:13
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nekem volt ilyen barátnőm. Leginkább az #1-es hozzászólónak van igaza. Sajnos vannak olyan nők, akik ha úgy akarják, akkor kedvesek meg kenyérre lehet kenni, de amikor éppen nem olyan hangulatban van, akkor bunkózik. Ez általában ilyen hirtelen hangulat ingadozás, amikor milyen kedve van, az ő körülményei befolyásolják ezt és sosem tud boldog lenni. Ilyen nővel sajnos nem tudsz mit tenni, vagy elfogadod és te is együtt élsz a játékával vagy hagyd a fenébe.

Az teljesen mindegy mit mond, amikor erre rákérdezel, ő benne ez nem semlegesen zajlik, nem tudja felmérni, hogy ez neked milyen, ő abban a hitben van, hogy ti jól megvagytok és emmi gond nincsen, persze hogy jóban akar lenni veled, nem is érti már magát a kérdést sem.

2016. nov. 27. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Hangulatember: a pillanatnyi hangulata hatarozza meg masokhoz valo hozzaallasat. Sok ilyen ember van.

N

2016. nov. 27. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!