Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Osszejonnetek olyan lannyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszejonnetek olyan lannyal akinek ket nagytestu kutyaja van?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon furi, hogy egy torekeny, csinos lanynak ket nemetjuhasza van. Raadasul full jolneveltek, szot fogadnak. A lany hazaban rend van es tisztasag, a kutyaknak sajat fekhelyuk van, nem alszanak az agyban stb. De megis, ez olyan ferfias kutya. Meg az ilyen szintu fegyelem is olyan furi, hogy a csaj megteremti. Most lehet, hogy emiatt taszit a dolog? A kutyakat amigy szeretem.
2016. nov. 25. 17:52
1 2
 11/19 icu75 ***** válasza:
100%

Talán attól félsz,hogy a lány tőled is ilyen szintű figyelmet és engedelmességet fog követelni?

Nekem inkább imponálna a csaj! A kutyákat nem testi/fizikai fölénnyel kell nevelni,hanem szeretettel,következetességgel. Ezért mindegy is hogy mekkora az eb vagy a gazda. Engem inkább az zavarna ha úgy tartaná a kutyákat hogy nem neveli meg,csak sipákol hogy milyen rosszak. Mondjuk személy szerint hazabeszélek, én is egy komolyabb kutyákat kedvelő nő vagyok.

2016. nov. 25. 19:52
 12/19 anonim ***** válasza:
félsz a kutyáktól?
2016. nov. 25. 20:18
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

Jézusom mekkora egy hímsoviniszta vagy! Mutasd már meg azt a szabályt ahol leírják melyik kutya "férfias" és melyik nem??? Ja hogy olyan nem létezik. Te csak azt nem bírod elviselni, hogy neki hatalma van valami fölött, esetleg jobban is mint neked. Ahogy a legtöbb pasi is így van ezzel... Tpikus 'Nem baj ha edz, csak nálam ne legyen erősebb/izmosabb... Nem baj ha jól keres/karrierje van csak nálam ne legyen jobb...' Szánalmas. Megijeszt ha egy nő valamiben jobb nálatok, mert akkor azonnal összeomlik a kis világotok. Az ilyen lány úgysem jönne össze veled, úgyhogy nem kell aggódnod, vagy rövid úton repülnél, aki két ilyen kutyát meg tud nevelni, azt nem olyan könnyű hülyének nézni.... Különben meg ha neveletlenek lennének a kutyák, akkor meg azért sírna a szád. Nem jó nektek semmi sem.

Nekem ugyan csak közepes kutyáim vannak, de nem 2 hanem 3, és eléggé megbámulnak az emberek amikor póráz nélkül sétáltatom őket... 15 év után már kezd igazán unalmassá válni, nem cirkusz ez. Nővérem fiatal korában egy rottweilerrel és egy újfundlandival nyomult... Utána meg dobbermannja és egy pitbull keveréke volt... Sőt képzeld el, nekem még a macskám is meg van nevelve. Nem alszik az ágyban és nem csinálhat azt amit akar... Durva, mi?

2016. nov. 26. 02:21
 14/19 icu75 ***** válasza:
0%
13# azért nem kéne így leoltani a kérdezőt,és egyből hímsovinisztának,meg egyébnek bélyegezni,csak azért mert elbizonytalanította egy határozott, kutyás lány. Bizony az általános,hogy a férfiak/fiúk tartanak a határozott nőktől,féltik hogy egy kapcsolatban nem marad privát szférájuk,akaratuk és valljuk be sokszor nem alaptalanul. Kérlek csak egy jó tanács,(amúgy igazad van a kommentben)de próbálj meg egy kicsit finomabb,nőiesebb maradni a határozottság mellett. :-)
2016. nov. 26. 09:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ennek a kérdésnek nincs értelme már bocsánat. Ha a csaj bejön neked és minden rendben van köztetek akkor ne, hogy már a kutyák miatt ne jöjjetek össze!

Ez kb olyasmi, hogy én lányként nem jövök össze olyan pasival akinek macskája van mert a macska olyan lányos? Ugyan már....

2016. nov. 26. 11:53
 16/19 anonim ***** válasza:

'Bizony az általános,hogy a férfiak/fiúk tartanak a határozott nőktől,féltik hogy egy kapcsolatban nem marad privát szférájuk,akaratuk és valljuk be sokszor nem alaptalanul. '

1, mi köze a határozottságnak a privát szférához? Egy határozott nő valószínűleg kevésvé fog a barátján lógni.

2, eszerint akkor ha "normális felállás" van, akkor meg a lánynak nincs privát szférája, akarata? Vagy az normális ha a férfi határozott és akkor mindenki boldog és tökéletes, csak a nők lesznek rosszak ha határozottak?

3, a férfiak álljanak ki saját magukért végre, senki sem kényszeríti őket arra, hogy elveszítsék az akartukat.

2016. nov. 26. 15:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Icu, különben is kezd unalmassá válni, hogy mindent a nőknek kell megoldani. Miért nem a kérdezőnek mondod, hogy álljon le a hímsoviniszta sztereotípiákkal? Miért mindig a nőknek kell úgy idomulni, hogy ne legyen semmi probléma?
2016. nov. 26. 15:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ha tetszik a lány neked ,akkor ne azzal foglalkozz ,hogy mekkora kutyája van ,hanem inkább vele.

Nekem nőként pld.nem is tetszenek a kistestű kutyák,évekig rottweilerem volt és imádtam. Amúgy én amikor sétáltattam pont azt tapasztaltam ,hogy tetszett a férfiaknak ,hogy itt van egy nő ekkora kutyával.

2016. nov. 30. 12:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Simán, hisz közös programoknak sem utolsó.
2017. szept. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!