Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem gáz, ahogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gáz, ahogy ezek a pasik nyomulnak mostanság?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre,saját tapasztalat,hogy a környezetemben a legtöbb pasi annyira szánalmasan próbál barátnőt szerezni,hogy borzalom.Az még nem is lenne baj,hogy próbálkoznak,de basszus a legtöbbről ordit,hogy BÁRKIT,csak legyen valaki.Próbálkoznak egynél,nem jön össze,másnap-harmadnap másnál,az sem jön össze,utána megint másnál,és olyan szánalmasan tepernek,hogy komolyan röhely az hogy mindegy hogy ki az,honnan jött,milyen,csak éppen legyen valaki,hogy kirakhassák Facebook-ra,hogy kapcsolatban.Komolyan ennyire nincs igényességük magukkal szemben?Egyáltalán miért sajnáltatják magukat sokan itt is hogy nincs barátnőjük meg stb.Sajnos a huszonéves korosztálynál is megfigyelhető ez,ha egy kicsit is kedves vagy velük,már azt hiszik,hogy akkor ebből lesz valami,és jönnek már az sms-ek meg minden,tehát látszik,hogy mindegy ki az csak legyen valaki.Másnak mi a véleménye erről?

2016. nov. 21. 19:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Ugyan én csak annál próbálkozok, aki tényleg bejön, de ilyen szöveget eddig csak nőktől hallottam. Nem véletlenül.

Engem az érdekel, hogy képzeled el máshogy a dolgot? Tegyük fel, van egy 18 éves srác. Kitalálja, hogy mi az ideálja. Mondjuk 1-2 évente találkozik egy ilyen típusú lánnyal. Udvarol neki fél-1 évet. Ha így nézzük, akkor 30 éves korára kb. 10 lány jöhet szóba. Ha egyik sem jön össze, akkor újabb 10 év, újabb 10 csajra?

Nőként, persze könnyebb a dolog. Évente van jó pár jelentkező és lehet választani. 10 év alatt sokkal több pasi közül lehet szemezgetni, kevés idő és energia árán.

Plusz a dologból az is látszik, hogy a férfiaknak kevésbé vannak óriási igényeik és elfogadóbbak.

2016. nov. 21. 23:45
 32/32 anonim ***** válasza:

"Nem is a magakelletésről van szó,hanem arról hogy pl buszon találkozol egy ismerőssel,és simán beszélgettek hétköznapi dolgokról,másnap reggel pedig jön a szerelmes üzenet,és a találkára hivás"

Most az miért baj ha valakinek szimpatikus vagy és szeretne jobban megismerni?Jó oké,a szerelmes üzenet,ha nyálas,az tényleg sok,meg az is ahogy kezeli a visszautasítást,de az a srác akkor várjon napokat,heteket,hónapokat vagy akár éveket arra,hogy újra véletlen találkozzatok és egy jót beszélgessetek?Ha nem lép semmit és vár akkor tudomásom szerint szokott jönni az a szöveg,hogy töketlen,mert nem kezdeményez.

21/F

2016. nov. 22. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!