Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz, ahogy ezek a pasik nyomulnak mostanság?
Ugyan én csak annál próbálkozok, aki tényleg bejön, de ilyen szöveget eddig csak nőktől hallottam. Nem véletlenül.
Engem az érdekel, hogy képzeled el máshogy a dolgot? Tegyük fel, van egy 18 éves srác. Kitalálja, hogy mi az ideálja. Mondjuk 1-2 évente találkozik egy ilyen típusú lánnyal. Udvarol neki fél-1 évet. Ha így nézzük, akkor 30 éves korára kb. 10 lány jöhet szóba. Ha egyik sem jön össze, akkor újabb 10 év, újabb 10 csajra?
Nőként, persze könnyebb a dolog. Évente van jó pár jelentkező és lehet választani. 10 év alatt sokkal több pasi közül lehet szemezgetni, kevés idő és energia árán.
Plusz a dologból az is látszik, hogy a férfiaknak kevésbé vannak óriási igényeik és elfogadóbbak.
"Nem is a magakelletésről van szó,hanem arról hogy pl buszon találkozol egy ismerőssel,és simán beszélgettek hétköznapi dolgokról,másnap reggel pedig jön a szerelmes üzenet,és a találkára hivás"
Most az miért baj ha valakinek szimpatikus vagy és szeretne jobban megismerni?Jó oké,a szerelmes üzenet,ha nyálas,az tényleg sok,meg az is ahogy kezeli a visszautasítást,de az a srác akkor várjon napokat,heteket,hónapokat vagy akár éveket arra,hogy újra véletlen találkozzatok és egy jót beszélgessetek?Ha nem lép semmit és vár akkor tudomásom szerint szokott jönni az a szöveg,hogy töketlen,mert nem kezdeményez.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!