Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz, ahogy ezek a pasik nyomulnak mostanság?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre,saját tapasztalat,hogy a környezetemben a legtöbb pasi annyira szánalmasan próbál barátnőt szerezni,hogy borzalom.Az még nem is lenne baj,hogy próbálkoznak,de basszus a legtöbbről ordit,hogy BÁRKIT,csak legyen valaki.Próbálkoznak egynél,nem jön össze,másnap-harmadnap másnál,az sem jön össze,utána megint másnál,és olyan szánalmasan tepernek,hogy komolyan röhely az hogy mindegy hogy ki az,honnan jött,milyen,csak éppen legyen valaki,hogy kirakhassák Facebook-ra,hogy kapcsolatban.Komolyan ennyire nincs igényességük magukkal szemben?Egyáltalán miért sajnáltatják magukat sokan itt is hogy nincs barátnőjük meg stb.Sajnos a huszonéves korosztálynál is megfigyelhető ez,ha egy kicsit is kedves vagy velük,már azt hiszik,hogy akkor ebből lesz valami,és jönnek már az sms-ek meg minden,tehát látszik,hogy mindegy ki az csak legyen valaki.Másnak mi a véleménye erről?2016. nov. 21. 19:28
22/32 A kérdező kommentje:
Látom,és továbbra sem értem ezt a vehemens támadást.Ha te olyan sikeres vagy a nőknél,akkor semmi értelme,hogy igy felhúzd magad egy olyan kérdés miatt,ami ezek szerint téged egyáltalán nem érint:))
2016. nov. 21. 20:41
23/32 anonim válasza:
dehogy húzom sehová magam. csak beléd kötöttem,egyszerüen 😂 unatkozom.
24/32 A kérdező kommentje:
Látod,csak kihúztam belőled az igazat;))
2016. nov. 21. 21:27
25/32 anonim válasza:
na ,mi az igaz te lány? mit húztál ki belőlem? ppp
26/32 anonim válasza:
magamtól mondtam el ,nem húztál te semmit itt.
27/32 anonim válasza:
"Próbálkoznak egynél,nem jön össze,másnap-harmadnap másnál"
Szóval most már így állunk. Ha nem jön össze valakivel, akkor kopjak le, különben zaklatásnak veszi, viszont másnap már nem próbálkozhatok be másnál, különben szánalmas vagyok, de egyben puhapcs is ugye, mert nem megyek oda a nőhöz kezdeményezni.
Kérdező te félelmetes egy figura lehetsz, olyan szívesen elbeszélgetnék veled, hogy sikerült ezt az irományt így összehozni (főleg, mert nem hiszem, hogy így belelátsz mások életébe).
28/32 A kérdező kommentje:
Ahogy akarod,de beismerted,hogy csak kötekszel,ha jól emlékszem nem ezzel kezdted:))
2016. nov. 21. 21:38
29/32 A kérdező kommentje:
27-es,ki mondta,hogy belelátok mások életébe,mondtam,hogy saját tapasztalat,az én életembe látok bele.Azt sem mondtam,hogy nem mehetsz oda másnap senkihez.
2016. nov. 21. 21:41
30/32 anonim válasza:
nem értelek kiccsillag. mit akarsz mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!