Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok valamelyikőtök eltudna fogadni úgy ahogy vagyok?
Nos az a bajom, hogy dadogok, rossz a memoriám és néha meggondolatlan vagyok. Szerencsére nincs sulyos dadogásom, de volt egy lány aki kijelentette, hogy zavarja. Találkoztam vele tök jól éreztük magunkat, most meg kijelentette, hogy nem akar tölem semmit sajnos volt egy meggondolatlan kirohanásom is.
Nem akar semmi se összejönni nekem és megint egyedül tölthetem a karácsonyt. Csak annyit szeretnék, hogy legyen egy vonzó barátnőm aki elfogad és tiszta szivből szerethetjük egymást!
Amugy 26 éves vagyok és nem volt még barátnőm. Későn érő vagyok, régebben nagyon gyáva voltam és kevés lány vonz engem. Szeretnék végre boldog lenni!
Kkkérek egy kkkii-kkkii-kkk-kkii...
Bazzmeg agyyá' egy zsömlét!
Eléggé antipatikussá tesz egy-két elejtett megjegyzésed. Kezeltesd magad, aztán fuss neki újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!