Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adjam a tudtára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam a tudtára?

Figyelt kérdés
Még általánosba járok XD De az egyik osztálytársamnak nagyon tetszek de nekem nem jön be de azért megbántani se akarom pl. Hogy kopj le! Hogy mondjam el neki?
2010. ápr. 29. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem legjobb ha egyenes leszel vele, és nem hagyod reménykedni, hiszen az igazság még mindig jobb mint a bizonytalanság.

Szerintem mikor ketten vagytok akkoir mond meg neki és semmiképpen mások előtt, hiszen annál cikisebb a helyzet, mond meg neki hogy te nem érzel iránta úgy mint ő teirántad, és ez nagyon tapintatos :D de ha ennél is kedvesebb akarsz lenni mond meg neki, hogy most nem akarsz kapcsolatot, bár ebben az esetben félő, hogy később újra próbálkozik (hátha akkor már akarsz) :D

2010. ápr. 29. 19:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy nem szeretnél járni vele, de ne fogalmazz bunkón, hanem normálisan pl. szívesen leszek a barátod, de nem ennél szeretnék többet. vagy bocsi, de nem szeretnék veled randizni, mert úgy gondolom, hogy nem illünk össze / mert még nem szeretnék barátot... vagy ilyenek. Egyébként is fiatal vagy még, nem kell, hogy legyen barátod ilyen fiatal korodban, nekem se volt az általánosban, meg a srác is fiatal még, talál majd más csajt, aki tetszik neki. (L/22)
2010. ápr. 29. 19:20
 3/3 A kérdező kommentje:
FIÚ VOK XD
2010. ápr. 30. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!