Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik, hogy egy ilyen jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy ilyen jó pasinak nem volt még kapcsolata?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki sokak szerint nagyon jól néz ki, gazdag is, népszerű, szerintem is helyes, eléggé ki van gyúrva, de valahogy nem jön be. Hát persze hogy belém lett szerelmes, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Annyian mondják, hogy úgy irigyelnek, hogy egy ilyen pasi odavan értem, hát ez egy cseppet sem irigylésre méltó helyzet. A fiú mások előtt játssza a menő csávót, velem viszont egész más, nekem elárulta a gyenge pontjait,azt is hogy sosem volt még kapcsolata mert mindig olyan lányba szeret, aki nem viszonozza, mások meg nem érdeklik,ő a nagy őt keresi, nem kalandokat és emiatt boldogtalan, hogy nem találja. Kedvelem őt, de nem tudnék szerelmes lenni belé, akármilyen rendes is velem.
2016. nov. 20. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Én is ismerek ilyen pasit. Régen volt egy nagy szerelmi csalódása, azóta pedig elég rendesen kikupálódott. Nagyon jóképű, magas, izmos-focista, emellett másoddiplomás mérnök, a humora is a helyén van. Bármelyik nőt összeszedhetné, de érdekes módon ő egy teljesen átlagos csajba szerelmes, aki nem viszonozza ezt. Szóval létezik ilyen :)
2016. nov. 20. 21:54
 2/7 anonim válasza:
Kérdező mi a kereszt neved hátha én vagyok az😁
2016. nov. 20. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán létezik, nekem is van 1-2 ilyen ismerősöm
2016. nov. 20. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

Igen, létezik, mivel férfitöbblet van, 26-29 éves kor között, pl. 1,5-ször annyi egyedülálló fiú van, mint lány Magyarországon!

Mondd el neki, hogy nem tudsz belé szeretni, mindenkinek ez a legjobb megoldás! A pasikat ez nem rázza meg, jól jár, mert annál rosszabb nincs, mintha barátnak kezeled, foglalkozol vele, közben ő rém szerelmes beléd...

2-3 év is elmehet az életéből a semmire, ha nem vagy vele őszinte, inkább erre gondolj!

2016. nov. 20. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet,a személyiségében van valami taszító,hiába egy Gatsby.
2016. nov. 21. 02:31
 6/7 anonim ***** válasza:

pont ahogy a 4-es mondja,

Ne húzd egy kicsit se szerencsétlen agyát.

Nekem sem volt még komolyabb kapcsolatom (29F),

bár szerintem nem nézek ki kegyetlen szarul.

úgy fogalmaznék inkább, hogy láttam olyan férfiakat

akikben biztos voltam hogy nálam rosszabbak, de mégis olyan párjuk volt akivel szívesen összejönnék.

Nemrég találkoztam egy lánnyal aki húzta az agyam.

Mindennkinek jobb lett volna, ha finoman elküld engem a fenébe

2016. nov. 21. 20:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Létezik, persze, én is ismerek olyant, hogy tini éveiben szerelmes volt egy számára elérhetetlen lányba, évekig gyötrődött, alkoholizált, utána a harmincas évekig teljesen elzárkózott a párkapcsolat gondolatától. Iszonyat jóképű, sportos, figyel a megjelenésre, jól fizetett munkája van, társasági ember, húszas éveiben többnyire ilyen volt. Nem, nem teljesen normális, egy normális ember hamarabb túltette volna magát a lányon, de hát senki sem tökéletes. :)
2016. nov. 22. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!