Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem? Tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel nemrég összeismerkedtem. Nagyon kedves velem és bókol, azt mondja szeret velem lenni. Sajnos csak hétvégén tudok vele találkozni:(a tanulás miatt, meg mert nem engednek csak hétvégén. ezért emailezni szoktunk, de már vagy két napja nem válaszol, pedig csak azt írtam, hogy vagy?mit csinálsz? én meg olyan türelmetlen vagyok miért nem ir vissza?! már elfelejtett vagy mi? mit tegyek? nekem már ő nagyon megtetszett és hiányzik!2010. ápr. 29. 18:03
1/7 anonim válasza:
Gondolom nem sokszor olvassa az email-ét, és azér.De ha majd válaszol meg minden, akkor biztos többször fogja megnézni!Sok sikert ;)
2/7 A kérdező kommentje:
az elején, mikor ismerkedtünk, eddig mindig válaszolt rá. amugy meg myvipen üzizünk és látom, hogy elég sürven lép be!
2010. ápr. 29. 18:11
4/7 A kérdező kommentje:
igen
2010. ápr. 29. 18:16
5/7 anonim válasza:
Velem is volt hasonló helyzet néhány éve. Sajnos akkor kiderült, hogy van barátnője vidéken, haol lakik, és csak szórakozott velem, hogy itt Pesten is legyen neki egy csaj... Remélem, hogy a Te helyzetet nem ilyen, és rendbejönnek a dolgaid, de kérdezz rá, amikor személyesen találkoztok, hogy miért nem válaszolt és hogy van-e barátnője. Másképpen nem tudhatod meg :(
6/7 A kérdező kommentje:
Szóba jött már, hogy van-e barátnője. Azt mondta, hogy nincs, de nem tudom. Megkérdezem, majd tőle, hogy miért nem írt! Jön a hétvége és akkor általába vele vagyok. Ha nem hív akkor hívjam fel? nekem már hiányzik!
2010. ápr. 29. 20:04
7/7 A kérdező kommentje:
Ma végre visszaírt!!! :)
2010. máj. 1. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!