Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy csomószor látok olyat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csomószor látok olyat, hogy a nő a férfi bal oldalán megy. Ez tök gáz, nem?

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 10:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez kész gyalázat! Micsoda alávaló alak lehet, aki ilyet tesz! Máglyára vele!

Most komolyan: miért kell fennakadni egy ilyen teljes mértékben jelentéktelen, irreleváns dolgon?

Ennek gyakorlati jelentősége legutóbb kb. félezer éve volt. Lépjünk már túl az ilyen gagyi, jelentéktelen dolgokon!

2016. nov. 20. 11:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én manapság alig látok igazi férfit, lovon, lándzsával és pajzzsal... Szörnyű, mennyire eltorzult ez a mai világ.
2016. nov. 20. 12:03
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez de gáz... eddig én mindig az átellenes oldalon mentem... én legyek az út felőli oldalon stb stb, kár ezek szerint hülyén vagyok bekötve...
2016. nov. 20. 14:33
 14/18 schamuelson ***** válasza:

A 6-os hozzászóló felsorolásából kimaradt a katonafeleség, mivel az egyenruhásoknak jobb kézzel kellett tisztelegni.

A régi illemszabályok egy része kikopott a gyakorlatból.

Ha az érintetteknek így is megfelel, én nem csinálnék belőle ügyet.

A feleségem mindig a jobbomon jön, valahogy így kényelmes és megszokott.

(Egy volt katona)

2016. nov. 20. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Semmi jelentősége. Én mindig a jobb oldalon megyek, de csak azért, mert -ahogy előttem is írták- a táskámmal folyamatosan ütögetnèm a páromat. :D
2016. nov. 20. 21:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is mindig a jobb oldalon megyek, mert így szoktam meg, és hát nekem is a táskám...
2016. nov. 20. 22:56
 17/18 anonim ***** válasza:

Régi illemszabály, és attól függetlenül, hogy gyakorlati haszna nincs, szerintem nincs azzal baj, ha valaki tartja - de manapság már jellemzőbb, hogy nem is ismerik. Még ha a mondást hallották is, nem foglalkoznak vele, mert nem tudják az eredetét. :)

Nekem is a párom mesélte - mondjuk amúgy is a jobb oldalán kényelmes, mert jobb vállon hordom a táskát, és így tudom a kezét fogni séta közben.

Exemnek viszont (testi hiba miatt) az volt az ideális, ha a bal oldalán mentem, sosem volt ebből bajom, az meg végképp eszembe nem jutott volna, hogy ettől akár ő, akár bárki más kuvvának nézne. :D

2016. nov. 21. 14:12
 18/18 anonim ***** válasza:
10 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2016. nov. 21. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!