Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csomószor látok olyat, hogy a nő a férfi bal oldalán megy. Ez tök gáz, nem?
Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 10:48
1/18 anonim válasza:
Legtöbben nem nyilvánitanak ennek jelentőséget.
2/18 anonim válasza:
Csomószor látok olyat, hogy autósok indexelés nélkül kanyarodnak, ez nagyobb gáz, nem?
(vihar a biliben)
3/18 anonim válasza:
Kit érdekel? :D Menjenek úgy, ahogy kényelmes nekik.
4/18 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán, tök jelentéktelen dolog. Régen fontos volt a nőnek a jobb oldalon lennie, hogy a férfi könnyen elő tudja rántani a kardját, ha épp szükség van rá... Aztán a modern világban elterjedt, hogy aki a férfi bal oldalán megy, az prostituált... Hát nemtom. Én azért megyek a bal oldalon, mert nekem ott kényelmesebb valamiért.
5/18 anonim válasza:
Skandallum!!
(IQ-alert! Ja, nem, bocs, téves...)
6/18 anonim válasza:
Ma tálán 100 emberből 2 tudja, hogy nőnek a jobb oldalon illik mennie (illetve férfinek illik a nő bal oldalán menni).
"Kutyának, ku.rvának, csattnak, fa.sznak bal felől a helye."
Ezt még nagyapám mondogatta, de ma már nem hiszem, hogy van bármi jelentősége, hogy ki hol megy. Elvégre másban sem tartjuk már a régi illemszabályokat (pl. hogy mindig a férfi fizet, a férfi szólítja meg a nőt, ő kéri meg a kezét, és a többi.)
7/18 Sunshinedoll válasza:
Én azért megyek a jobb oldalán, mert a jobb oldalon hordom a táskám, és nem akarok nekimenni vele mindig. Egyébként meg ahogy esik :D
9/18 anonim válasza:
Egyébként etikán azt tanítják, hogy a nőnek a férfi bal oldalán van a helye, ha nem tudnád.
10/18 anonim válasza:
nálunk az asszony szokott elöl menni és 10 méterrel utána. Ha netán aknára lép, akkor én túléljem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!