Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadásom? Miért randizzak egy olyannal, akinek nem vagyok az esete?
csak emiatt nem írnám le a pasit
én meg leginkább a kék szemű pasikat szeretem, mégis volt barna szemű párom, nem küldtem el csak mert nem volt kék szeme
Ott hibázott hogy ezt elmondta neked :D Nekem is van ideálom: Szeretem a 175 cm-nél magasabb, nagyon hosszú hajú, barna/fekete hajú, vékony, kisebb mellű lányokat.
Barátnőm: 165 centis, szőke, középhosszú hajú, átlagos alkatú, nagymellű lány. És akkor? :D
Szóval ez ilyen női túlaggódás. Én már nagyon régen rájöttem, hogy nem szabad ezeket megosztani a nőkkel, mert ha nem pontosan azok, amiket te a legjobban szeretsz külsőre, akkor ugyanazt kezdik csinálni, mint te is most :D
A férfiakra mondják a nők, hogy csak a külső érdekli őket, de amikor egy férfi nem őrült módra kizárólag a külső ideáljának megfelelő nőket keres, hanem bármire nyitott, akkor meg az a baj? :D
A barátnőm nem szereti a szőke fiúkat és a 190 centinél magasabb fiúkat (ideálként), mégis velem van, én pedig mindkettő vagyok ezek közül. Mégsem rinyálok, hogy "brühü, nem én vagyok külsőre a barátnőm ideálja". Kit érdekel, ha amúgy külsőre tényleg tetszünk egymásnak és belsőre is jól megvagyunk?
4:
Annyi oka volt, hogy még talán nincs sok tapasztalata a nőkkel és nem tudja hogyha ezt megemlíti, akkor a nők elkezdenek kombinálni és túlgondolni mindent :D Férfiként jobb ezekről hallgatni, mint ahogy itt is látszik
Nem hinném, ha esetleg összejöttök majd, akkor onnantól kezdve te leszel az esete.
Általában mindenki szépen elgondolja magában, hogy néz ki az ideális jelölt, de amúgy ez nem sokat számít. Nekem például alapból a sötét hajú, magas, férfias testalkatú, latinosabb pasik tetszettek, de a barátom meg szőke, kék szemű, vékonyabb és nem is olyan magas, mégis ő a tökéletes nekem és nem vágyom mellette a latin macsókra.
Amúgy ő is elmondta nekem az első randin, hogy neki a kék szemű, hosszú hajú lányok tetszenek, én pedig egyik sem vagyok. :D
Szóval szerintem simán randizhatsz vele, nem ez fog dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!