Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » EMO. -s lányok milyen fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EMO. -s lányok milyen fiú tetszik nektek? Milíyen legyen?

Figyelt kérdés
Külső belső
2010. ápr. 29. 14:52
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim válasza:

juuuuujj akk te tiszta én vagy csak fiúba *.* :D és a sok k.öcsög b.uzi meg húzhat a f.aszba!:D a hopperek meg a rapperek miben jobbak?? -.- én azokat utálom na... ésmost? ízlések és pofonok.. mindenki olyan stílust választ ami neki megfelel... és birom hogy pár balf.asz teszi az eszét, magyaráz, és azt sem tudja hogy mi az :D:D ilyenen csak szakadni tudok... VICCESEK!!

ám 21:00 voltam =)

2010. máj. 4. 22:04
 32/54 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2010. máj. 4. 22:33
 33/54 anonim ***** válasza:
"ám 21:00 voltam =)" ám????
2010. máj. 4. 23:20
 34/54 A kérdező kommentje:
15 és te????
2010. máj. 5. 07:58
 35/54 anonim válasza:
ám = amúgy :)
2010. máj. 5. 22:39
 36/54 anonim ***** válasza:
elnézést.... Borotvapenge* elírtam:) 21:13-as vagyok,úgy emlékszem!:)
2010. máj. 6. 18:25
 37/54 anonim ***** válasza:
mindegy h emo(s) vagy vagy nem. annyi a felháborító Nekünk,h akik szerintetek pózerek vagy valódi emok, valójában ugyanazok! Mert ha esetleg(azért irtam h esetleg,mert még itt letámadnak,h azt állítom róluk h öngyilkosjelöltek)meg akarják ölni magukat,úgyse merik!!! Felvágja(megkarcolja) a kezét: "jajj meg tettem volna,de nem fogott a kés". Kötelet akaszt a nyakába: "jajj egy haverom elvágta"..mindegy.nekem hála Istennek vannak még ember kinézetű,formájú Barátaim(nem haverok).Nem hiszem h egy emo valaha is ide tol a házam elé egy furik sódert,egy emo "csajt" meg nem állítanék be a gáztűzhelyem mögé.. Bocs,többet ide nem irok..(de egy férfi meg egy nő közel sem itt kezdődik)
2010. máj. 6. 18:38
 38/54 anonim ***** válasza:

PFFFFFFFFFF:S:S:S

annyira elegem van már ebből a sok nyomorékból.

mit tudtok ti az emoról?

Semmit.

Tudatlan parasztok vagytok. Tisztelet a kivételnek.

Az emonak köze nincs az érfelvágáshoz. Rohadtul lejárt poén.

Annyira felba*zza az agyamat.

Boccs az off-ért de ezt már nem bírtam szó nélkül hagyni.

Kérdező ne foglalkozz a hülyékkel.

2010. máj. 6. 19:26
 39/54 anonim ***** válasza:

jaa és még az utolsó előttinek.

Hol kezdődik egy igazi nő ?

műköröm meg póthaj? Az beáll a gáztűzhelyhez?

-.-"

ja igen én emo vagyok.:) És elég sűrűn főzök . takarítok.

segítek apumnak fát vágni.

De az én ujjamról nem esik le a gyűrű. Nem úgy mint sok szar embernek. Akik nem képviselnek semmilyen stílust. Mégis lusták mint a dög.

Ott kezdődik a nő és a férfi?:)

2010. máj. 6. 19:29
 40/54 nielindi ***** válasza:
szétver az ideg. sok kis emo besérül meg anyáz, h mindenki tudatlan. de nekik/tek már mindenki "retrós" meg "diszkós".ti is elitélitek az embert. akkor mi a f@szért sirtok, ha valaki meglát egy b_zi emo-t, és nem tudja eldönteni, h fiu-e vagy lány?!?!? élvezitak, ha botránkoztatjátok a népet, aztán meglepödtök, h hánynak töletek, h h néztek ki.
2010. máj. 6. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!