Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » EMO. -s lányok milyen fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EMO. -s lányok milyen fiú tetszik nektek? Milíyen legyen?

Figyelt kérdés
Külső belső
2010. ápr. 29. 14:52
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

Sok idióta ott elől. -.-" Látom a ti látókörötök is igen "tág"... Először is nincsen olyan, hogy emos, esetleg csak emo. És nem mindegyik vagdossa magát. Tévhitben éltek emberek. :DD Az emoknak sok fajtája van, ti meg szépen összegyűjtöttetek pár olyan tulajdonságot, amit a média és a sok hülye állít. Na ennyit rólatok. Amúgy sem titeket kérdeztek, akik valószínűleg nem bírjátok őket... Akkor meg minek írtok ide? :DD

Amúgy én a vasalt hajúakat szeretem. Illetve ők vannak előnyben. :) De azért lásson ki mind a két szemén, nehogy totál eltakarja a haja az arcát. Az már nem tetszik. Igazából én nem vagyok annyira válogatós, mint a kisasszony (21:00) ott előttem. De nagyjából nekem is az jön be, mint neki... :) De nem veszem ennyire véresen komolyan. :DD Azt hiszem ennyi... :)

2010. máj. 3. 21:22
 12/54 anonim ***** válasza:
41%

Nos, a legfontosabb, hogy ne lehessen eldönteni kettőnk közül ki a fiú és ki a lány. HARMINC KILÓ FELETT DAGADT VAGY, NE FELEJTSD EL!!! (persze, sminkkel együtt) Legyen úgy kifestve a szemed, mint egy mosómedvének, és természetesen a csuklód teli legyen karcolással, meg vágással (saját penge előny). Hajvasaló alap, és naponta NÉGYSZER KÉT ÓRÁT vasald, különben nem is vagy igazi emós!! Pirszing mindenütt (a rózsaszín a legcukibb), és az ékszerek (nyaklánc, karkötő, fültágító-fülbevaló, lábujjgyűrű, gyomorgyűrű, nyelv pc, meg minden).

Belső: SÍRJ! MINDIG! ALAPSZABÁLY! (vízálló smink nem árt)

na puszcsi♥

emóskiscsajszi_15

2010. máj. 3. 21:49
 13/54 anonim ***** válasza:
58%

21:22 vagyok.

21:49 te nem vagy normális már bocs... és tuti, hogy nem vagy emo. Annyira fáj, hogy egyesek ennyire hülyék...

2010. máj. 3. 21:53
 14/54 anonim ***** válasza:
100%

Régen sem volt vicces, de már legalább unalmas is ez az emo-zás. Kétlem, hogy bárkit bántott vagy leszólt volna egy "emo". B.szogassátok a pipifejű edhardykat!

Egy nem emo 22f

2010. máj. 3. 21:56
 15/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez az. Mi a bajotok velük? Biztos nem bántottak titeket vagy hasonlók. Mást baszogassatok. (Y)
2010. máj. 3. 22:02
 16/54 anonim ***** válasza:
70%
De kinyílt már a csipája a sok ímósvédő bu-zinak? Igen is idegesítőek az emok, mert rontják a környezet összehangját, valamint szánalmasan módon siratják a világot, és nem veszik észre, hogy ők a legsiratnivalóbbak benne. Egyébként meg számomra elfogadhatatlan, hogy egy fiú (férfi) úgy nézzen ki mint ők. Régen az izom, meg az erő jelentette a férfit, most meg ilyen nyálas vasalhajú fäszokká váltak...
2010. máj. 3. 22:06
 17/54 anonim ***** válasza:
Én még egyet se láttam sírni, de akikről te beszélsz, azok a depressziósok! Az öltözködésükkel meg ne foglalkozz, nekik ez tetszik.
2010. máj. 3. 22:11
 18/54 anonim ***** válasza:
Az az elfogadhatatlan, hogy egyes emberek mennyire nincsenek képben az alapvető dolgokkal. Nem kezdek el írni regényeket, hogy milyen sok fajta emo létezik. Azt se tudjátok, hogy mit jelent emonak lenni. Ti valószínűleg a sok parasztok látjátok, akik divatot csinálnak az egészből, és ahogy más lesz a menő, átváltanak arra. Én nem vagyok emo, de van pár haverom, aki az (fiúk lányok vegyesen). És csak információként közlöm, hogy nem a halálon jár az eszük, nem állnak a sínekre, nem vagdossák magukat, és nem bőgnek a sarokban. Jó lenne, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna. Ha nem tetszik, ne nézd. Ennyi.
2010. máj. 3. 22:11
 19/54 anonim ***** válasza:

kedves 22:11

ha nem a halálon jár az eszük, nem állnak a sínekre, nem vagdossák magukat, és nem bőgnek a sarokban akkor nem is emósok, csak divatmajompózerWasalomhahajammerthhemóhhswagyok típus pózerek! és undorító hogy ma ez a menő hogy 1 fiú úgy nézzen ki mint a rossz buz.i, ne lehessen megkülönböztetni hgy fiú vagy lány.

2010. máj. 3. 22:51
 20/54 anonim ***** válasza:
Jajj ugyanmár.. Nem mindegyik néz ki úgy, mint egy rossz b.zi... Azok pedig nem is emok csak pózerek. És még mindig nincs olyan, hogy EMOS. -.-"
2010. máj. 3. 23:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!