Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akarják a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják a férfiak étterembe vinni a nőket a randikon? Egy jó hamburgeresnél vagy hentesnél is jól lakhatnak, ráadásul olcsóbb.

Figyelt kérdés

2016. nov. 12. 19:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Sosem volt szempont az exkluzív környezet, a hentest már évek óta ismerem, ezért tudom, hogy nekem adja a legjobb falatokat, meg van a bizalom. Biztos vannak olyan laza csajok is akinek ez kifejezetten tetszik, hogy ilyen laza tudok lenni meg aztán számos előnye van: nem kell várni sokat, nem kell tekergetni a nyakam, már megint hova tűnt a pincér és a másik, hogy ha el akarjuk hagyni a terepet, nem kell egy örökkévalóságig várni. Elég türelmetlen ember vagyok, nem bírom a kötöttségeket.
2016. nov. 12. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
3%
tesztnek is jó lenne, ha henteshez hívná el valaki a nőt, nekem pl. nem kéne egy kényes pcsa, aki csak étteremben eszi meg az ételt és egy hamburger, vagy kevésbé jó hely már nem felel meg neki. :) meg sztem vicces, mikor csupa majonéz a nő arca, meg lehet nézni előre, h milyen lesz randi után is akár. :)
2016. nov. 12. 21:19
 13/23 anonim ***** válasza:
En elmennek ilyen helyekre,semmi bajom ezzel.Szeretem a magyaros eteleket es nem voltam meg puccos helyen ahol ilyen mini adagokat szolgalnak fel,de nem is vagyom ra. Ferjemmel is beultunk hambizoba meg ilyen falatozokba kapcsolatunk elejen es kesobb is.Persze neha megyunk etterembe is,meg otthon egyutt fozunk :) 28N
2016. nov. 12. 21:42
 14/23 A kérdező kommentje:

"Mindig mindenki arra törekszik, hogy jobb legyen fogyjon pár kilót, elolvasson öt könyvet, múzeumba járjon, megvegyen egy komolyzenei lemezt és meg is hallgassa, és tetsszen is neki. Mikor igazából fánkot akarnak enni, magazinokat olvasni és popzenét hallgatni. És könyveket? Csesszék meg a könyvek. Szerezz egy Kindle-t!"

- ez a könyv részlet jutott eszembe, hogy valaki írta, itt az előbb azt, hogy mindegy csak igényes legyen. Biztos?

Nem feltétlenül kell, hogy ez számítson. Valaki ahhoz méri magát, hogy milyen elbánásban részesül, mennyit költenek rá ezzel határozza meg a saját értékét- szerintem hibás gondolat. A másik pedig lehet, hogy a nő is szívesebben vágna be egy sült kolbászt vagy egy hamburgert csak mert úgy van vele, hogy az olyan átlagos hely.

2016. nov. 12. 21:48
 15/23 anonim ***** válasza:

Engem eddig csak egyetlen pasi akart étterembe vinni, ő is csak az évfordulónkon, mert szerinte olyankor ez a szokás. Én nem szeretem az ilyen helyeket, de a hamburgeressel vagy a hentessel is befürödnél nálam, mert se hamburgert, se sült kolbászt nem eszek. Főzzél neki, az még olcsóbb, és sokkal jobban mutatja, hogy törődsz vele, mint az, hogy egy vagyont kicsengetsz két adag kajáért valami exkluzív helyen.

Egyébként nem tudom, hol laksz, de felénk a hentes nem árul sült kolbászt, csak nyers húst, vagy máshol előkészített termékeket (pl füstölt kolbász, szalonna).

2016. nov. 12. 22:15
 16/23 anonim ***** válasza:

Engem mindigelegans etterembe vittek elso randira is es a kapcsolat alatt is ez volt a jellemzo, de ha mondjuk valaki elhivna egy fozelekfaloba, vagy henteshez sztem ez tok poen en biztos benne lennek;-)))

Mas kerdes, hogy azert pesten baromi mas egy hentesnel a legkor mint kuldoldon egy piacon:-)))Ha tetszik egy pasi nem azt nezem, hogy hova visz el, hanem h milyen vele, egy etteremben ugyanugy otthagyom mint egy hentesnel ha nem jon be, szoval a hely indifferens.

De sztem a hentes tokjo otlet legalabb nem a szokasos etterem filing:-))))Van sajat kocsim de a srac aki elhivott randizni egy 25 eves Trabanttal csapatta, szoval azzal autokaztunk a varosban es kozben beszelgettunk, tokjol ereztem magam, annak is megvan a filingje:-)))Szeretem az egyedi, valtozatos dolgokat/embereket/helyzeteket/dolgokat...szoval hajra:-)))

A jelenlegi ferjemmel mi is mindenfele helyekre jarunk, a multkor egy szorfdeszkan fetrengve ettunk burgert, de ugyanilyen klasszul elvagyunk posh helyeken is:-))Nem ezen mulik:-)))

2016. nov. 13. 00:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Én "laza csaj vagyok", nekem simán jó a hambi.
2016. nov. 13. 01:02
 18/23 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk a hentesnél csak nyers húst árulnak, nem hiszem, hogy jó ötlet egy véres nyers húscafatot elévágni a csajnak a randin, hogy nesze zabálj. XD

Na de a viccet félretéve. A kapcsolat elején mindkét fél igyekszik a legmegnyerőbb oldalát mutatni a másiknak. A csaj felveszi a legszebb ruháját, egy órát át matat a hajával meg a sminkjével, hogy tökéletes legyen. A férfi meg elviszi valami átlagosnál kicsit elitebb helyre, hogy megmutassa, megteheti. Aztán persze ha már egy ideje együtt vannak, utána jöhet az, hogy "drágám, ugorjunk be a Mekibe, éhes vagyok". De aki ezzel indítja a párkapcsolatot, az olyan igénytelen hatást kelt. Gondolom, te sem örülnél, ha a csaj odaállítana az első randin sáros futócipőben, tetőtől-talpig melegítőben, izzadt, kócos hajjal, és kijelentené, hogy bocs, de épp most jött a kocogásból, és nem volt kedve hazamenni tusolni meg átöltözni. :D Szerintem neked sem az jönne le belőle, hogy ő egy laza csaj, hanem az, hogy igénytelen meg hogy biztos nem is gondolja komolyan ezt az egészet, hiszen egy minimális igyekezet sem látszik a részéről, hogy jó benyomást keltsen.

2016. nov. 13. 13:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Kicsit "kamu" kérdés, de részben megértem. Ismerkedési fázisban engem nagyon feszélyez, ha puccos helyre akarnak vinni. Hangulatos lehet egy kisebb hamburgeres, pizzéria, vagy sütiző is és oda nem kell kinyalnom magam és nem kell annyira feszengenem a külsőm miatt. Később lehet a puccparádé, de eleinte minden hülyeségen izgulok, nem akarok azon is, hogy mi lesz ha a drága hússal le eszem a szintén drága koktélruhám.
2016. nov. 13. 16:13
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

Aztán mi a bánatot együnk a hentesnél? Nyers csirkecombot? :DD

A hambival nincs baj, de randinak nem a legjobb, utálom azokat, akik beülnek egy gyorskajáldába egy órát dumálni... A hambi arra való, hogy gyorsan bedobd, aztán eltűnj, mert lehet, hogy esetleg más is szeretne leülni és enni. Aki annyira tapló, hogy órákat ücsörögne egy gyorsétteremben, az nálam alapból esélytelen.

Ha séta, vagy bármi egyéb beszélgetős, hosszú program közben/után jön az ötlet, hogy együnk hambit, abban természetesen benne vagyok bármikor, gyakran csináljuk így a "randikat" a barátommal.

2016. nov. 14. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!