Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Próbáljam elérni hogy megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáljam elérni hogy megbocsájtson vagy engedjem el? (HOSSZÚ; és ismerkedős szakaszban vagyunk)

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal hogy megjegyzem nehezen ismerkedek. No de, megismertem egy csajt nem rég neten. Nagy reményekkel indultam neki a dolognak. Találkoztunk 1x, de elég rövid volt néhány jelentéktelenebb tényező miatt. Ő szerintem jól érezte magát én viszont már eleve úgy mentem el hogy nem is volt akkor már kedvem mert mondott/mutatott magáról néhány dolgot ami nem tetszett és ez kiábrándított kicsit és úgy álltam a találkához hogy legyünk túl rajta. Biliárdozni voltunk egy jó helyen ahol utána kicsit még maradtunk beszélgetni majd gyroszozással zárult...

Szóval itt vannak azok a fontosabb dolgok amik szerintem pozitívumok nála és amik negatívumok. A negatív jelzőket ő (is) mondta magáról egyébként.

Negatív:

- "Egós": Magáról sokat beszél ami még ok, de nem éreztem hogy eléggé érdeklődő lenne irántam pedig jól esett volna ha többet kérdez (de ez talán abból ered hogy ő kérdés nélkül is beszél magáról és úgy gondolja amit akarok én is elmondom kérdés nélkül...talán)

- "Szeret középpontban lenni": igazából letojom amíg nem von be engem is (én nem szeretek) vagy nem kezdi el magát nagyon mutogatni, égetni, stb. Ennek amúgy nem láttam nyomát találkozásunkkor.

- kb ok nélkül kiosztotta a gyrosos csávót. Az volt a vétke hogy kacagni mert szerencsétlen hogy a csaj első szava az volt hozzá hogy "curos?" (a tejberizs, mert az is volt). Én is kacagtam kicsit.. Meg nekem is majdnem nekem rontott még amikor ott tartottunk hogy hová menjünk és felajánlottam egy jó hamburgerezőt, mert hogy "látom nem jött át" hogy nem eszik ilyeneket.

- "Harsány": Biliárdozásnál benyögött egy-két viszonylag hangos káromkodást ha nem sikerült vmi, ami nem igazán nyűgöz le nőknél. Én is szoktam káromkodni persze (vagy sajnos), de azért idegenek előtt, vagy ilyen társasági helyeken vissza tudom fogni magam. Másik meg hogy küldött videót amiben piásan rázza magát mint egy ribizli és üvöltve 'énekli' a számot a Parkban meg vmi bárban. Egyébként nem tudom hogy ez most új e nála hogy csak nagyon ritkán iszik és keveset vagy eddig se piált sűrűn csak itt egyszer mégis sok lett, de az a videó vette el a kedvem kb a találkozástól is. Meg hogy azt mondta pia nélkül is ilyen csak így hangosabb meg többet vihog. Viszont megjegyezném hogy amikor találkoztunk igazából a legszörnyűbb a káromkodása volt, semmi egyéb nem volt. Csak nem tudom hogy akkor most melyik van közelebb az általánoshoz nála, a videós produkciója vagy ami találkozásunkkor volt. Utóbbit még el tudom viselni.

Pozitívumok (1-2-t fentiek alapján én sem hinnék el, de mégis..):

- Tud aranyos lenni

- Jól el lehet vele hülyéskedni

- Jól és könnyen el lehet vele dumálni, mindig van téma

- Úgy vettem észre hogy nem felületes hanem nagyon is mély érzései vannak (csak annyira nem adja ki magából)

- Komoly kapcsolatot akar. Nem is volt évek óta palija pedig jó csaj, de belül üres szex kapcs.-okat nem akar.

--------------------------------------------------------

Szóval úgy voltam vele hogy különösen ez a harsányosdi aggaszt, de mivel elég rövid volt találkánk én találkoznék vele újra mert amúgy látok potenciált a dologban, sok nem említett apróság van még ami tetszik, amiben hasonlítunk.

A csavar ott jön hogy másnap éjjel amikor (csak hogy találjak kifogást) már fáradt voltam, ittam kicsit, feltett egy kérdést fb-n amit nem vártam csak úgy a semmiből: "Mit gondolsz rólam élőben?"

Erre rám tört az őszinteségi roham és elmondtam hogy a harsányság nem tetszik. Utólag visszagondolva elég bunkón sikerült megfogalmaznom, de akkor már hiába mentegetőztem meg mondtam hogy nem akartalak megbántani, vérig volt sértve és nagyon rosszul esett neki, amit meg is értek. Jól elküldött a melegebb éghajlatra, meg letörölt és tiltott facebookon...

Sok szövegem lényege: Érdemes lehet még felkeresnem és újra bocsánatot kérni meg megpróbálni meggyőzni hogy annyira nem vagyok pötsfej mint amennyire akkor voltam? Mert nagyon zavar hogy megbántottam. Arra nem adott semmi okot, de ha megbocsájt és kiderül hogy az én mércémhez tényleg túl harsány, meg nem illünk össze és vmi hasonlóan kiakadós lezárással 'köszönnénk el' újra akkor elég durván kilennék. Rosszul éreztem magam hogy megbántottam és még utána hozzámvágott mindent, lehordott mindennek. Ezt semmiképpen sem akarnám újra..... francnak kellett véleményt kérnie ilyen rövid tali után. Nem kérdezi már lehet hogy rég összejöttünk volna, vagy békében váltunk volna szét. Mind a kettő jobb.

2016. nov. 11. 17:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ne keresd, felesleges. Ha már most megváltoztatnád, minek jönnél vele egyáltalán össze?

Hagyd, majd talál olyat, akinek tetszik a stílusa, harsánysága és te is találsz csendesebb, halkabb nőt, akivel szemben nem lesznek már az elején ilyen kétségeid.

2016. nov. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!