Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most a 3. Randi végén megcsóko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a 3. Randi végén megcsókoltam a lányt ezután minden találkozáskor szájrapuszival köszönjek, vagy úgy mint korábban 2 puszival?

Figyelt kérdés

2016. nov. 10. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Csókkal.
2016. nov. 10. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha már volt csók, akkor csakis csókkal köszönj!
2016. nov. 10. 09:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Szájra puszival
2016. nov. 10. 09:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha legközelebb talalkoztok, csokold meg hosszasan es szenvedelyesen!

Ha ugy valtatok el es meg szeretne veled talalkozni, akkor egeszen jo esellyel jo uton haladsz. Ereztesd vele, hogy kell neked!

2016. nov. 10. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van abban valami, amit Előttem írnak! Ha megvolt a csók és lesz folytatás, sínen vagy.

Én Nőként, csalódott lennék és nem tudnám hova tenni, ha a csók után csal puszi lenne. Esetleg két gyors puszi és egy szenvedélyes csók! :D

2016. nov. 10. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az utolsó is írta, két puszi mindkét arcfelére, majd egy csók! :)
2016. nov. 10. 14:04
 7/7 anonim ***** válasza:
ha csók után még akar találkozni, akkor nyugodtan, de nyithatsz laza puszival is ha nektek könnyebb
2016. nov. 10. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!