Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kevésnek érzem magam a tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevésnek érzem magam a tökéletes pasihoz?

Figyelt kérdés

Végre rám talált egy tökéletes pasi, nagyon belezúgtam, de kevésnek érzem magam hozzá. Amíg nem ismertem, csak pár mondat beszélgetés erejéig, addig egyenrangúnak éreztem magam vele. De azóta beszélgettünk sokat, és kiderült, hogy minden stimmel vele, egyszerűen tökéletes, de tényleg. Neki van karrierje, önálló, nagyon okos és határozott. Nekem nincs munkám - habár dolgozom rajta -, a szüleim tartanak el, bizonytalan vagyok magamban, és nem tartom butának magam, de mellette butának és szerencsétlennek érzem magam, pedig én vagyok a legszerencsésebb, hogy engem választott - igaz, még csak randizgatunk, de úgy tűnik, nagyon oda van értem, és én ezt nem is értem... Mit tegyek? Félek, hogy az önbizalomhiányom miatt elveszítem, mielőtt megszerezhetném. Nem tudom elhinni, hogy engem akar.

21/L

2016. nov. 10. 00:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nincsenek tökéletes emberek. még egyet sem ismertem. azért mert belehabarodtál az első körben még semmit nem jelent, nem ismered, szinte semmit sem tudsz róla, ezért magasztolod az egekig.
2016. nov. 10. 06:34
 12/19 anonim ***** válasza:
A pasi hány éves ?
2016. nov. 10. 07:02
 13/19 anonim ***** válasza:
49%
Mondom én,hogy a nőknek csak megszületni volt nehéz. A kérdező is ,nem keresett, hanem még őt találta meg a "tökéletes pasi". nekünk férfiaknak meg kb. az van,ha nem keresünk minimum 200 ezren felül nettóban, akkor el is áshatjuk magunkat, nem hogy elfogadnak minket. Na de mindegy, ez van, ne legyen önbizalomhiányod, próbáljátok meg, aztán lesz, ami lesz.
2016. nov. 10. 07:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne rontsd el ami jó lehet :)

21 évesen teljesen normális, hogy nincsen munkád, jobb esetben még tanulsz.

Amúgy a pasi hidd el nekem, hogy nem tökéletes, hiszen nincsen tökéletes ember, idővel meg fogod ismerni és rá fogsz erre jönni.

Csak hagyd, hogy alakuljanak a dolgok, ne agyalj azon, hogy kevés vagy (bár én is szoktam ilyet érezni elég sűrűn) de valószínűleg nem véletlen, hogy veled randizgat :)

2016. nov. 10. 09:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Kicsit felfújod a dolgot, és mindemellett nincs önbizalmad.

Ne aggódj feleslegesen. Ő lát benned valamit, inkább örülj ennek. Legyél önmagad, hogy valóban megismerhessen.

Én is hasonlóan voltam párommal, néha most sem hiszem el, hogy ennyire passzolunk, és így szeretjük egymást (1 éve együtt vagyunk). Főleg, mert korábbi kapcsolataiban azért szakított, mert nem volt szerelmes. Nekem pedig a csillagokat is lehozná, ha tehetné. Mégsincs bennem semmi extra szerintem, de boldoggá teszem, és ő is engem :) Csak ennyi számít.

2016. nov. 10. 10:51
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Valaki meg tudná mondani, hogy az audi miért olyan nagy szám, hogy csorgatni kéne rá a nyálat?

Nem igazán érdekelnek az autók, így nem tudom, hogy az miért lenne különb, mint a többi?

2016. nov. 10. 12:08
 17/19 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó, vannak pasik akik mást nem tudnak felmutatni, csak egy járgányt, és attól várják a női rohamot. Na akinek ilyen nő kell, az mást nem is érdemel.
2016. nov. 10. 13:26
 18/19 anonim ***** válasza:
mert az első négy válasz komoly volt? :D
2016. nov. 10. 16:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, én tökéletesen megértelek, nagyjából ugyanebben a cipőben járok. Vagyis jártam, már nem érzem magam rosszul emiatt. Kell hozzá némi munka, de lehet növelni az ember önbizalmát. Találd meg, mikben vagy jó, mi az, amit csak te tudsz neki megadni, és várd meg, amíg meglátod az "emberi oldalát". Direkt nem írtam, hogy hibáit, mert nem biztos, hogy hibának fogod látni, én se látok hibának a páromban olyan dolgokat, amikről az eszemmel tudom, hogy másokat kiborítanának.

Idővel jobb lesz, de keményen meg kell érte dolgoznod, az önbizalomhiány tényleg megöli a kapcsolatot hosszú távon.

A károgóknak: igen, nyilván azért dolgozom ki a belem egyetemen, hogy aztán eltartassam magam valakivel :D Akkor 22 évesen már rég nem tanulnék, hanem csücsülnék valami pénzes pasi házában, és reszelgetném a körmöm egész nap. lol.

2016. nov. 10. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!