Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves nő & 42 éves férfi, ciki szerintetek?
Jó pár hónapja ismertem meg egy buliban azt a férfit,aki 42éves,elvált( 21éves lánya van),én 22 éves független nő vagyok.
Első látásra megfogott benne valami,ami még most is tart,amikor újra megláttam őt..
Annyit tudok róla -röviden-,hogy nem sok szerencséje volt idáig szerelem terén, hisz sok-sok idő után összejött idén egy nővel, aki a napokban dobta őt...
Innentől kezdve most már mintha picit próbálna kezdeményezni felém,hisz szabad ember(ezelőtt,ha összenéztünk elfordult),de szégyenlek rá nézni mégis,pedig egy fitt,jó kondiban lévő,sportos pasi...de ott van a tudatomban,hogy idős hozzám (???).
Szeretnék már én is egy komoly kapcsolatot,talán megérdemelném már,hiszen 2éve nincs úgy senkim egy tragédia miatt...
Mit gondoltok, ő az,aki jobban fél,azért,hogy visszautasítom, így azt várja hogy kezdeményezzek én? Vagy ez az egész ultra ciki?
Tudom, vannak korombeli fiúk,akik hozzámvalóak,de amint megismerek egyet csak a csalódás következik,mert szinte mindegyik hűtlen,iszik-cigizik,bunkó...szóval nem az én világaim. :(
Válaszotokat előre is köszönöm szépen, illetve kérem ne ítélkezzetek emiatt felettem.
Kedves 23:27-es komementelő!
Annyit tudok,hogy a vopt felesége talált magának másik pasit,azóta is azzal él, Ő meg gondolom hosszú ideig volt egyedül,mert amikor nyilvánosságra került az,hogy van/ill.volt az új Nő,mindenki gratulált nekik,hogy "végre már...!"
(ezt lenyomoztam :) )
Igen,ez a gondolat bennem is itt van,hogy ennyi erővel felszedhet egy másik csajt helyettem a buliban,vagy akár bárhol !
Nos,én eléggé visszahúzódó típus vagyok,sosem kezdeményeztem, max indítok egy sziával :) !
Aztán lesz,ami lesz,nem erőltetem...
Neked is ÉS a többieknek is köszönöm a véleményeket! 😘
Kedves #13!
Köszönöm a válaszodat!
Te sem írtál butaságot, tény és való, hogy a bajt nem lehet elkerülni, a betegséket szintúgy,ami a kor előrehaladtával csak növekszik...jól esik,hogy ezt leírtad.
Nem tudom mennyire nyugtathatom magamat azzal, hogy sportol az illető (nem szimpla konditermi edzés),hanem komolyabb szinten,és hát viccen kívül nem 1-2lánynak bejön, és simán letagadhatna -10évet...szóval nem egy átlagos 42-es.:)
Lehet,hogy ez tényleg csak a rózsaszín köd,vagy apakomplexus? De idáig nem jöttek be idősebb pasik.
Az nem ciki- részemről-,ha rá köszönök ugye? Általában fiútársasággal bulizok,ők a barátaim,arra is gondoltam már, hogy félreérti ezt,s ezért nem kezdeményez,csak úgy szemezgetünk 😊
Köszi mindenkinek!
Először is,nem akarok ünneprontó lenni, de van pár dolog, amiről érdemes lenne tudnod.
22 évesen még nem vagy nő, inkább még lány. Ő viszont már férfi.
De most igazából az életkoron annyira ne is problémázz szerintem. Ha a szüleid elfogadják, akkor oké.
Engem sokkal inkább aggasztana a helyedben, hogy szinte egyidős vagy a lányával. Elvált pasik lányai akár kicsi, akár nagy lány, eléggé kényesek apuci új nőjére. Pláne ha az illető a gyerekkel egykorú. Bár szerintem ez ritka, de akkor is nehezebb ügy.
Mindezt úgy írom neked, hogy 22 éves vagyok, és lány. Az én szüleim is elváltak mikor még gyerek voltam, azóta apámnak volt jópár nője, egy új házassága is. Én eltudtam őket fogadni, mert apámmal egykorúak voltak. Viszont ha összejött volna egy velem egy időssel, vagy fiatalabbal vagy akár most egy 22 évessel azt soha de soha nem fogadnám el. És ezzel még nagyon sok lány így van. Örökös tűzharcban lennél a lánnyal, egy szülőnek, mindegy hogy apa vagy anya mindig fontosabb a saját gyereke mint az aktuális párja. Te mindig csak második leszel ráadásul egy veled egykorúval szemben. Azért picit gondolkozz. Ha mindebbe belemész, biztos vagyok benne hogy nehéz dolgod lesz nem a férfival a korkülönbség miatt, hanem a lánya miatt.
22L
Kedves #16., #17.válaszíró!
Maximálisan igazatok van, "az éremnek két oldala van" -alapon köszönöm, hogy próbáljátok így felnyitni a szememet; most kissé tanácstalan vagyok, még az a jó, hogy nem vár tőlem döntést senki,legfőképpen ő nem!
:)így biztosan nincs mit veszítenem.
Most már azért tudatosabban átlátom az egészet...
Lehet egy hónap múlva mosolyogni fogok ezen, hogy mit is akartam én?, de benne van az is,hogy talán jobban megismerem őt, viszont fejest nem ugrok! (Ugrottam volna,mert igen, nem vagyok egy érett Nő még,sőt,tapasztalatlannak mondhatnám magam...)!
Huu...elgondolkodtató.
Millió köszönet Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!