Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 22 éves nő & 42 éves férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves nő & 42 éves férfi, ciki szerintetek?

Figyelt kérdés

Jó pár hónapja ismertem meg egy buliban azt a férfit,aki 42éves,elvált( 21éves lánya van),én 22 éves független nő vagyok.

Első látásra megfogott benne valami,ami még most is tart,amikor újra megláttam őt..

Annyit tudok róla -röviden-,hogy nem sok szerencséje volt idáig szerelem terén, hisz sok-sok idő után összejött idén egy nővel, aki a napokban dobta őt...

Innentől kezdve most már mintha picit próbálna kezdeményezni felém,hisz szabad ember(ezelőtt,ha összenéztünk elfordult),de szégyenlek rá nézni mégis,pedig egy fitt,jó kondiban lévő,sportos pasi...de ott van a tudatomban,hogy idős hozzám (???).

Szeretnék már én is egy komoly kapcsolatot,talán megérdemelném már,hiszen 2éve nincs úgy senkim egy tragédia miatt...

Mit gondoltok, ő az,aki jobban fél,azért,hogy visszautasítom, így azt várja hogy kezdeményezzek én? Vagy ez az egész ultra ciki?

Tudom, vannak korombeli fiúk,akik hozzámvalóak,de amint megismerek egyet csak a csalódás következik,mert szinte mindegyik hűtlen,iszik-cigizik,bunkó...szóval nem az én világaim. :(

Válaszotokat előre is köszönöm szépen, illetve kérem ne ítélkezzetek emiatt felettem.

2016. nov. 8. 22:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves 23:27-es komementelő!

Annyit tudok,hogy a vopt felesége talált magának másik pasit,azóta is azzal él, Ő meg gondolom hosszú ideig volt egyedül,mert amikor nyilvánosságra került az,hogy van/ill.volt az új Nő,mindenki gratulált nekik,hogy "végre már...!"

(ezt lenyomoztam :) )

Igen,ez a gondolat bennem is itt van,hogy ennyi erővel felszedhet egy másik csajt helyettem a buliban,vagy akár bárhol !

Nos,én eléggé visszahúzódó típus vagyok,sosem kezdeményeztem, max indítok egy sziával :) !

Aztán lesz,ami lesz,nem erőltetem...

Neked is ÉS a többieknek is köszönöm a véleményeket! 😘

2016. nov. 9. 08:24
 12/18 anonim ***** válasza:
7 láttam én már 25éves anyukát és mégis van pasaja. Van olyan pasi ,aki elfogadja a gyereket...
2016. nov. 9. 09:16
 13/18 anonim ***** válasza:
#12: Nyilván van, de gondolj bele, ha mondjuk a kérdező 30 évesen egyedül marad egy (vagy két) gyerekkel, mert a fickó kiteszi a szűrüket, akkor már jóval nehezebb lesz találnia valakit. Ugyanis manapság az a trend, hogy van egy gyerek, vagy egy sem, na most ha a kérdezőnek már lesz esetleg minimum egy, de a vele összeálló hapsi is szeretne saját gyereket, akkor nem biztos, hogy fogja vállalni, mert egyrészt miért nevelné egy idegen gyerekét, másrészt érthető módon sajátot (is) szeretne, de kettő vagy több már nem feltétlenül fér bele. Ezért inkább úgy fog dönteni, hogy hanyagolja a kérdezőt. Gyerekes szülőként nem könnyű, az unokatesómék is elváltak, és a srác csak nagy nehezen talált olyan nőt, aki számára nem volt gond az unokatesóm gyereke. Ha meg egy nő marad egyedül, neki talán még nehezebb. És semmi biztosíték sincs arra, hogy a kérdezőt nem cserélné le a fickó egy nála fiatalabb nőre, 50-60 körül sok férfi megkergül. Még a fiatalabbak és egykorúak között is gyakori a szakítás, nem még ha van 20 év korkülönbség a felek között. Most még minden szép és jó, mert leszállt a rózsaszín köd, de mi lesz később? Az egyik ismerősünk 50 évesen halt meg infarktusban, apám szintén így halt meg 67 évesen. A kérdező által említett úriember is simán kaphat néhány év múlva infarktust, agyvérzést, bármilyen betegséget, akkor most a kérdező fogja őt ápolni, és rámegy a fiatalsága? Ne értsen félre senki, nem kívánok senkinek semmi rosszat, de ahogy idősödik az ember, jönnek a betegségek, és bármivel számolni kell, nem lesz mindig hepi az élet. Természetesen megeshet, hogy nem történik semmi rossz, de sajnos sok középkorú ember robban le vagy hal meg, a férfiak pedig még inkább veszélyeztetettek. Nyilván az is megtörténhet, hogy egy fiatal partnert ér mondjuk baleset, betegség, de lássuk be, hogy az életkor előrehaladtával egyre több a rizikófaktor. Abba is bele kell gondolni, hogy ha a kérdezőnek gyereke(i) lesz(nek, ő(ke)t is el kell látnia, plusz a szülei sem lesznek fiatalabbak, tehát róluk is gondoskodnia kell majd valamilyen formában, és akkor még ott lesz az idősödő partner is, akivel szintén történhet bármi. Szerintem túl nagy korkülönbség esetén a fiatalabb partner is hozzáöregszik az idősebbhez, és 20 év múlva a kérdező sem feltétlenül 42-nek nézne ki, hanem 62-nek.
2016. nov. 9. 12:39
 14/18 anonim ***** válasza:
#11: Én 32 vagyok, de adott esetben még így sem merném azt mondani, hogy ez így nem sok, pedig ez "csak" 10 év korkülönbség. Én legalábbis úgy érezném, hogy nincs jogom magamhoz láncolni egy nálam 10 évvel fiatalabb nőt, mert ő még 10 év múlva is 32 éves fiatal lenne, n meg 42 éves középkorú ember. De ez csak az én magánjellegű véleményem, más nyilván máshogyan látja.
2016. nov. 9. 12:47
 15/18 A kérdező kommentje:

Kedves #13!

Köszönöm a válaszodat!

Te sem írtál butaságot, tény és való, hogy a bajt nem lehet elkerülni, a betegséket szintúgy,ami a kor előrehaladtával csak növekszik...jól esik,hogy ezt leírtad.

Nem tudom mennyire nyugtathatom magamat azzal, hogy sportol az illető (nem szimpla konditermi edzés),hanem komolyabb szinten,és hát viccen kívül nem 1-2lánynak bejön, és simán letagadhatna -10évet...szóval nem egy átlagos 42-es.:)

Lehet,hogy ez tényleg csak a rózsaszín köd,vagy apakomplexus? De idáig nem jöttek be idősebb pasik.

Az nem ciki- részemről-,ha rá köszönök ugye? Általában fiútársasággal bulizok,ők a barátaim,arra is gondoltam már, hogy félreérti ezt,s ezért nem kezdeményez,csak úgy szemezgetünk 😊

Köszi mindenkinek!

2016. nov. 9. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Hogy miért érzed mindezt, nem tudom. Talán neked is imponál, hogy egy érett férfi figyelmét felkelthetted. De azt számításba kell venned, hogy ezzel a "rajongásoddal" vissza is lehet élni, és egy idősebb férfi esetleg élvezni fogja, hogy neki milyen fiatal nője van (esetleg melletted még néhány szintén fiatalka lány). Nem azt mondom, hogy ő feltétlenül beteg lesz, de azt sem, hogy nem, csak ezt is számításba kell venned. És gondolj bele, bármikor történhet vele valami, akkor ki fog gondoskodni róla? A volt felesége biztosan nem, talán a lánya sem, így neked kellene feláldoznod magad, és rámenne a fiatalságod, miközben saját magadról is gondoskodnod kellene, plusz ott vannak a szüleid is, esetleges közelebbi rokonok, akiknek szintén segítened kell majd, ha idősebbek lesznek, és rád szorulnak. És ahogy fentebb is említettem, semmi biztosítéka sincs annak, hogy ha rá fordítasz x évet, akkor nem fog lecserélni egy idő után. Aztán rájössz, hogy vele töltöttél 10-15 vagy akárhány évet, elszállt fölötted is az idő, ő is megöregedett, és ha mondjuk eldob, akkor honnan szerzel korodbeli pasit, akik már javarészt elkeltek. Az sem biztos, hogy családot akarna veled alapítani, összeköltözni, nem biztos, hogy anyagilag vagy erkölcsileg támogatná a karrierépítésedet, az esetleges tanulásodat. Mondjuk az is igaz, hogy egy fiatal sem feltétlenül támogatna, de ha egy fiatallal szakítasz, még mindig nem esel ki úgy a fiatalokkal való ismerkedés ritmusából, mint ha egy nálad két évtizeddel idősebb férfival élsz x évig, és utána kellene visszazökkenned a fiatalabbak közé. Most még minden szépnek és jónak tűnik, csak sajnos az élet nem ilyen egyszerű. Nem akarok beleszólni a magánéletedbe, és nehéz igazságot tenni, de én férfiként ilyen gondolatokra jutottam, és számomra több érv szólna egy ilyen kapcsolat ellen, mint mellette. Persze ez a te életed, össze is jöhetsz vele, én csak annyit mondok, hogy ne ugorj fejest egy viszonyba, szerintem érdemes jól átgondolnod mindent.
2016. nov. 9. 18:17
 17/18 anonim válasza:

Először is,nem akarok ünneprontó lenni, de van pár dolog, amiről érdemes lenne tudnod.

22 évesen még nem vagy nő, inkább még lány. Ő viszont már férfi.

De most igazából az életkoron annyira ne is problémázz szerintem. Ha a szüleid elfogadják, akkor oké.

Engem sokkal inkább aggasztana a helyedben, hogy szinte egyidős vagy a lányával. Elvált pasik lányai akár kicsi, akár nagy lány, eléggé kényesek apuci új nőjére. Pláne ha az illető a gyerekkel egykorú. Bár szerintem ez ritka, de akkor is nehezebb ügy.

Mindezt úgy írom neked, hogy 22 éves vagyok, és lány. Az én szüleim is elváltak mikor még gyerek voltam, azóta apámnak volt jópár nője, egy új házassága is. Én eltudtam őket fogadni, mert apámmal egykorúak voltak. Viszont ha összejött volna egy velem egy időssel, vagy fiatalabbal vagy akár most egy 22 évessel azt soha de soha nem fogadnám el. És ezzel még nagyon sok lány így van. Örökös tűzharcban lennél a lánnyal, egy szülőnek, mindegy hogy apa vagy anya mindig fontosabb a saját gyereke mint az aktuális párja. Te mindig csak második leszel ráadásul egy veled egykorúval szemben. Azért picit gondolkozz. Ha mindebbe belemész, biztos vagyok benne hogy nehéz dolgod lesz nem a férfival a korkülönbség miatt, hanem a lánya miatt.

22L

2016. nov. 9. 22:31
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves #16., #17.válaszíró!

Maximálisan igazatok van, "az éremnek két oldala van" -alapon köszönöm, hogy próbáljátok így felnyitni a szememet; most kissé tanácstalan vagyok, még az a jó, hogy nem vár tőlem döntést senki,legfőképpen ő nem!

:)így biztosan nincs mit veszítenem.

Most már azért tudatosabban átlátom az egészet...

Lehet egy hónap múlva mosolyogni fogok ezen, hogy mit is akartam én?, de benne van az is,hogy talán jobban megismerem őt, viszont fejest nem ugrok! (Ugrottam volna,mert igen, nem vagyok egy érett Nő még,sőt,tapasztalatlannak mondhatnám magam...)!

Huu...elgondolkodtató.

Millió köszönet Nektek!

2016. nov. 9. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!