Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit rontottam el? Részletek lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el? Részletek lent

Figyelt kérdés

Úgy 3 hete ismertem meg egy lányt(20), egy rock esten(21 éves rocker srác vagyok, de normálisan öltözök semmi piercing semmi extra, csak hosszú hajam van) az egész úgy kezdődött, hogy ő meg kínált az italából és beszélgetni kezdtünk,közben ott volt a legjobb fiú barátja(nem járnak), mint kiderült őt is ismertem régebbről, jól telt az este, aztán hazakísértem a csajt. Menet hazafele leültünk egy padra ahol megittunk egy dobozos sört ketten(a 3ik srác már nem volt ott) és mondtam, hogy szimpatikus nekem meg minden Ő is ugyanezt mondta. Aztán meg akartam csókolni de ez mint, kiderült még korai volt, elsiettem a dolgot egy kicsit.

Emiatt 2 napig nem írtam rá, mert azt hittem, hogy ennyi volt és ezt elrontottam, aztán egy haverom, aki a csajnak munkatársa, mondta, hogy a csaj mondta nekik a melóba, hogy én milyena aranyos vagyok és kedves. Emiatt a 2 nap csend után ismét ráírtam. Minden jól ment, kb 1 hétig beszélgettünk, aztán kihívtam találkozni, ki is jött, nagyon jól telt neki is nekem is, talált a szó meg minden.

Ekkor még nem csókoltam meg a randi végén, mert féltem, hogy megint az lesz, mint a multkor és még túl korai lenne. (Pedig menet hazafele befaltam egy rágót és ő is kért ezt annak vettem, hogy benne lenne a csókban de mégse csókoltam meg a végén).

1-2 napra rá megint randiztunk, megint jól telt és a végén ugyanúgy rágó mindkettőnknek, most pedig rákérdeztem. Megcsókolhatlak? Nem mondott semmit, csak mosolygott, megcsókoltam. Ezt már nem vette zokon, legalábbis úgy tűnt nekem. Utána még szombaton és vasárnap is találkoztunk, elmentünk korcsojázni, utána jól telő beszélgetés csókok, úgy éreztem tetszek neki és vele is éreztettem, hogy szimpatikus meg minden.

A vasárnapi korcsojázáson a tesója is ott volt(fiú, 19) aki annyira nem volt velem barátságos, de ellenséges sem, inkább közömbös. Tudni kell, hogy ők ketten annyira jól kijönnek, mint tesók, hogy sokan azt hiszik, ha nem ismerik őket, hogy járnak. Persze nem mennek az úton kézenfogva meg semmi ilyesmi, de nagyon örülnek egymás jelenlétének és nagyon szeretik egymást, mint testvér a tesvért, ami szép és jó dolog szerintem.

Na most ez a vasárnapi eset után, korcsojázás, utána kis ivás és csocsó, majd elmentünk pizzázni(a tesója is szinte végig ott volt, még a pizzazason is), úgy érzem megváltozott, ezen a héten már nem ír csak keveset és eddig, ha én nem írtam, akkor írt Ő, mindig mesélt, hogy mivan a munkahelyen elmesélt minden apróságot, most meg már ha nem írok Ő nem ír, amit irok arra is csak kissé szűkösen válaszol és már 2 napja lemondta a találkozót munka után(dolgozik, délutános, este 10kor végez) mert esik az eső és megvan hűlve, ami mind igaz, csak nekem akkor is kissé feltűnő. Úgy érzem kerül.

Mit ronthattam el szerintetek? Elsiettem a dolgokat? Esetleg a tesójának nem voltam szimpatikus és lebeszélte őt rólam?

Ha még kell valami infó, akkor kérdezzetek és kommentbe irom, bocsi a regényért és előre is köszi a normális válaszokat! Kérlek segítsetek.

2016. nov. 8. 21:00
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Most megint átbeszélgettünk egy napot és mostmár akar találkozni, meg minden...úgy néz ki benne lenne a hosszúban is...nemtudom...félek megint rossz vége lesz, de most kicsit lassabb tempóban fogom kezelni a dolgokat, úgy talán hosszútávon kifizetődőbb lesz ez az egész...

Neked pedig kedves utolsó, csak azt tudom javasolni, hogy hagyd ott a csajt, átérzem amiről beszélsz, sokan azt hiszik ritka dolog, hogy a csaj használja ki a pasit csak szexre, de ha a pasi szereti igazán a csajt, akkor nem éri be csak a szexel. A régi kapcsolatomban énis igy voltam már a vége fele, aztán még én lettem dobva, méghozzá nagyon csúnyán. Soha többet nem fogom hagyni, hogy kihasználjanak. Tese enged, légy férfi tedd lapátra keményen. És tudom utána nagyon szar lesz egyedül, de jön, majd egy sokkal jobb! :)

2016. dec. 3. 08:29
 22/23 A kérdező kommentje:
2017. jan. 7. 00:41
 23/23 anonim ***** válasza:

..én uccsó voltam de én lány vagyok.:)) Jól teszed ha lassabbá teszed a tempót de emiatt nem zárkózz el soha..!! Én lapátra dobtam egy egyedül végigkínlódott ünnepsorozat után pár napja, ..nehéz..nem volt gyümölcsöző a kapcsolat nekem pedig arra lenne szükségem!

...

2017. jan. 7. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!