Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Munkahelyi ismeretségből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi ismeretségből átvihető az ismerkedés randizás szintre? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Nem régen kerültem be egy gyakornoki programba egy nagy multihoz, egyetem mellett dolgozom részmunkaidőben. Megismertem egy szintén gyakornok srácot egy másik csoportból, aki nagyon szimpatikus, az irodában a szüneteinkben rendre együtt töltjük az időt. Én viszont szeretném, ha ezt a munkahelyen kívül is művelnénk, de nem mertem lépni a dolog ügyében, mert egyrészt, nem tudom, mennyire lenne etikus a munkahelyi kapcsolat (bár a vállalaton belül erre nincsen semmilyen korlátozó kikötés) illetve azt sem akarom, hogy én tegyem meg a kezdő lépést. De valahogyan nem lehetne ezt vele finoman érzékeltetni? Egyébként szimpatikusak vagyunk egymásnak, kötetlenül tudok vele beszélgetni, hasonló a világnézetünk stb. Csak még nem volt ilyen tapasztalatom azelőtt, és ezért bátorkodtam inkább feltenni a kérdést, hogy mi a ti véleményetek. :)
2016. ápr. 27. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:

hany eves vagy?

en kb. 25 utan valtam kezdemenyezove

elotte abban a tevhitben eltem, hogy a ferfinek kell kezdemenyezni, aztan rajottem, hogy mekkora baromsag es utana mar nyugodtan elhivtam a fiukat ide-oda.... benne van a pakliban, hogy lesz olyan aki nemet mond! De a muveszet az a dologban, hogy en ezt megtanultam ugy felfogni, hogy "o vesztesege nem az enyem" es tovabb alltam.

3 komoly kapcsolatom is volt azota, hogy ezt mivelem, es a legutolso ilyen (aki a mostani) mar nagyon regota tart, szoval nincs olyan hogy ha a no kezdemenyez, akkor a kapcsolat rovid eletu lesz...

Mit veszitesz? Legfeljebb azt mondja, hogy nem, de ha igazan kedvel es szeret veled beszelgetni, akkor tovabb folytathatjatok a munkaszuneti trecselest!

2016. ápr. 27. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
A nő nem egy trófea amit fel kell rakni a polcra miután megszerezted. Ha szeretnél valamit, tegyél érte
2016. ápr. 27. 23:37
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:

Igen, átvihető randizás szintre.

Az jobb, ha csak a munkahely miatt nem randiztok, utána meg ha lesz barátnője, akkor szarul fogod érezni magad minden nap évekig? Számtalan munkahelyi kapcsolat van, mi a baj vele?

2016. ápr. 28. 06:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem munkahelyi kapcsolatom van, szóval teljesen kivitelezhető. Nem hinném, hogy gond lenne, ha elhívnád kávéra munka után. Ha veszi a lapot, után úgyis hív majd ő is. Nálunk is én kezdeményeztem nő létemre, nem volt belőle gond.
2016. ápr. 28. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!