Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi ismeretségből átvihető az ismerkedés randizás szintre? (részletek lent)
hany eves vagy?
en kb. 25 utan valtam kezdemenyezove
elotte abban a tevhitben eltem, hogy a ferfinek kell kezdemenyezni, aztan rajottem, hogy mekkora baromsag es utana mar nyugodtan elhivtam a fiukat ide-oda.... benne van a pakliban, hogy lesz olyan aki nemet mond! De a muveszet az a dologban, hogy en ezt megtanultam ugy felfogni, hogy "o vesztesege nem az enyem" es tovabb alltam.
3 komoly kapcsolatom is volt azota, hogy ezt mivelem, es a legutolso ilyen (aki a mostani) mar nagyon regota tart, szoval nincs olyan hogy ha a no kezdemenyez, akkor a kapcsolat rovid eletu lesz...
Mit veszitesz? Legfeljebb azt mondja, hogy nem, de ha igazan kedvel es szeret veled beszelgetni, akkor tovabb folytathatjatok a munkaszuneti trecselest!
Igen, átvihető randizás szintre.
Az jobb, ha csak a munkahely miatt nem randiztok, utána meg ha lesz barátnője, akkor szarul fogod érezni magad minden nap évekig? Számtalan munkahelyi kapcsolat van, mi a baj vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!